IzdvojenoZadar

Radeta: Neka netko javi Branku Dukiću da je ŠC Višnjik gradska tvrtka

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić više puta je u javnosti ponovio kako “niti jedna gradska tvrtka nije sudjelovala u organizaciji koncerta Rite Ore” i kako “niti jedna od gradskih tvrtki” neće morati plaćati dugove koji su nastali nakon debakla koji je generirao dug od nešto malo manje od 100 tisuća eura.

Međutim, Dukićeva tvrdnja nije točna jer je upravo ŠC Višnjik na čelu s Denisom Karlovićem podigao kredit kako bi se koncert iza kojega su ostali ogromni dugovi u konačnici mogao održati. Nije zgorega naglasiti i kako je sam Branko Dukić kazao kako će Grad Zadar platiti gore spomenuti iznos iz proračuna.

– Molio bih vas da netko javi Branku Dukiću da je ŠC Višnjik gradska tvrtka i da je pored njega danas kad je davao izjave stajao direktor te tvrtke, Denis Karlović koji je podigao višemilijunski iznos s računa ŠC Višnjik kao bi se održao “spektakularni” koncert na matricu – kazao je Daniel Radeta, SDP-ov gradski vijećnik za ZADAR News.

Radeta je dodao i kako za obične građane vrijede jedna, a za HDZ druga pravila.

– Za sve koruptivne radnje posljednjih godina kada je HDZ u pitanju vrijedi pravilo poslovne tajne, dok je za sve obične građane Zakon o zaštiti osobnih podataka samo slovo na papiru. Ugovor mora biti javno dosupan s obzirom da se radi o javnom novcu.





Related Articles

Back to top button