112IzdvojenoZadar

Radi objavljene istine tužio nas je Franko Pavić, lik koji je imao odnose s maloljetnim dječacima

Umjesto da se pokrije ušima, vlasnik Antene Zadar, bloga i radio postaje koja djeluje na području Zadarske županije, Franko Pavić podnio je niz tužbi i prijava protiv portala ZADAR News i novinara Hrvoja Bajla koji je otkrio aferu o kojoj se priča posljednjih nekoliko mjeseci.

Naime, za one koji nisu upućeni, Pavić je imao odnose s više maloljetnih dječaka, o čemu je portal ZADAR News ekstenzivno pisao, a o čemu svjedoče i brojne poruke između Pavića i tada maloljetnih dječaka.

Tada maloljetne žrtve – dječaci nisu ispitani

I dok se ZADAR News bavio jedino i isključivo nečinjenjem sustava u slučaju Pavić, i dalje ostaje nejasno kako je moguće da tada maloljetni dječaci, a u vrijeme provođenja kriminalističke istrage – nisu ispitani. Dakle, ponovit ćemo, maloljetne žrtve, kako ih je i policija sam nazivala u odgovorima koje su nam slali – nikad nisu ispitani, pa je Državno odvjetništvo u Splitu, temeljem nepotpune istrage odbacilo kaznenu prijavu protiv Pavića. 

>>> Vlasnik zadarskog portala i radio postaje maloljetnom dječaku: “Kad ti dođe, zelim ga u usta” <<<

Maloljetna žrtva: Poruke su autentične, Pavić je imao odnose s više maloljetnih dječaka

Ipak, dokazi s kojima raspolažemo potvrđuju ono što se zapravo događalo, Pavić je imao odnose s maloljetnim dječacima, a to je u više razgovora za ZADAR News potvrdio i jedan od tada maloljetnih dječaka, a danas punoljetna osoba. On nam je također potvrdio kako ga policija nije nikad ispitala, pa se s pravom pita – kako je moguće da je Državno odvjetništvo u Splitu odbacilo kaznenu prijavu protiv Pavića ako svi svjedoci nisu ispitani?

– Moje poruke koje imate i komunikacija s Pavićem je autentična, ne vidim razloga zašto i druge ne bi bile. On se konstantno nalazio s maloljetnim dječacima i s njima imao odnose svakakve vrste, ali je očito da ga netko štiti – kazao je danas punoljetnik koji je 2012. bio malodobna osoba.

Nalazio se i imao odnose s maloljetnim dječacima i štićenicima Doma za odgoj djece i mladeži Zadar
Pavić je, proizlazi to iz poruka koje su nam dostupne, s jednim od štićenika Dom za odgoj djece i mladeži Zadar razmjenjivao poruke putem SMS i WhatsAppa. O sadržaju skandaloznih poruka između Pavića i tada maloljetnog dječaka više možete doznati klikom na ovaj link.

Prijavljen 2016., ali je uhićen tek sredinom 2017. – i odmah pušten na slobodu

Prema informacijama koje su dostupne ZADAR Newsu, Pavić je, unatoč prijavi iz 2016. priveden tek sredinom 2017. i neko vrijeme zadržan u policiji što nam je potvrdila i sama policija, ali i njegov odvjetnik Milan Petričić s kojim smo razgovarali u prilikom pisanja drugog članka o slučaju Pavić. Petričić nam je kazao kako je Pavić nakon što je ispitan ubrzo pušten na slobodu.

Prijava HND-ovom Sudu časti – Pavić ništa nije negirao ni demantirao

Za kraj valja dodati i kako je protiv glavnog urednika portala ZADAR News i autora ovog članka, kao i svih članaka o slučaju Pavić, protagonist i glavni lik afere koji je imao odnose s maloljetnom djecom podnio prijavu i Hrvatskom novinarskom društvu, odnosno Sudu časti koji bi trebao odrediti je li u člancima koje smo objavili povrijeđen novinarski kodeks. Ono što je zanimljivo u cijeloj prijavu HND-ovom Sudu časti je to da Pavić u niti jednom trenutku nije zanijekao nedjela i način komunikacije / odnosa koji je imao s tada maloljetnim dječacima.

Za istaknuti je i podatak kako Pavić do sada niti jednom nije demantirao niti jedan od članaka objavljenih na ZADAR Newsu, što je mogao da je htio. Također, kada smo ga putem SMS-a pitali da prokomentira cijelu aferu, i to je odbio.

Više o cijeloj aferi Pavić (kronološki) možete doznati klikom ovdje ili klikom na jedan od donjih linkova.

  1. Vlasnik zadarskog portala i radio postaje maloljetnom dječaku: “Kad ti dođe, zelim ga u usta”
  2. Odbačena kaznena prijava protiv Franka Pavića iako je maloljetnim dječacima slao poruke “da ga želi u usta kad im dođe” i slične gadarije
  3. Dječak iz spisa o Franku Paviću: Policija me nikad nije ispitala, kako je onda moguće da je prijava odbačena?
  4. Zadarska policija i Državno odvjetništo i dalje šute: Zbog čega je odbačena prijava protiv Franka Pavića unatoč brojnim dokazima??
  5. Pavić je bio u odnosu i s dječakom iz popravnog doma: “Zidovi stana su užareni, kiss pizdune jedan”
  6. “Gostovanje Šime Erlića u medijima čiji je vlasnik imao odnose s djecom bilo bi štetno za njega, Vladu i ministricu Natašu Tramišak”
  7. Državni tajnik Šime Erlić gostovao na radiju čiji vlasnik je imao odnose s maloljetnim dječacima

NASTAVLJA SE..





Related Articles

Back to top button