ZADAR Sport

HRVATSKI REPREZENTATIVAC NIJE NAPUSTIO ZADAR – Rakitić se oglasio nakon incidenta na Ugljanu: “Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh”

Sve relevantne članke vezane za “slučaj Rakitić”  kronološki možete pročitati klikom ovdje.

Nakon što je razbijen prozor na vili koju je iznajmio na otoku Ugljanu i nakon što je gliserom s obitelji napustio otok, oglasio se Ivan Rakitić.

Zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije na društvenim mrežama poručuje kako i dalje uživa u obiteljskom odmoru i da njemu i njegovoj obitelji nitko ne može uzeti osmijeh.
>Podsjetimo, nepoznati počinitelj razbio je staklo na vili koju je iznajmio Rakitić. Nakon incidenta nogometaš je strpljivo dijelio autograme okupljenoj djeci, a potom je sa suprugom i djecom, uz pratnju zaštitara, napustio otok.

Rakitićev kum: On se u Splitu i Dalmaciji osjeća kao kod kuće

Ante Čačić, izbornik hrvatske reprezentacije, razbijeno staklo nazvao je terorističkim činom, dok Rakitićev kum smatra kako se ne trebaju dizati velike tenzije oko toga.
“Ne bi trebalo dizati velike tenzije oko toga. Bačen je jedan jedini kamen, doduše poveći, što može biti nedjelo samo jedne osobe. Dogodilo se to taman nakon što su ručali, razbijeno je staklo, što je pogotovo uznemirilo njegovu suprugu i odlučili su napustiti vilu”, rekao je za Dalmatinski portal Marko Bralić i dodao da se Rakitić u Splitu i Dalmaciji osjeća kao kod kuće.

Ostao u Zadru

Rakitić je oko 15 sati objavio fotografiju iz koje je razvidno da se nalazi u resortu Punta Skala pored Zadra.

Sve relevantne članke vezane za “slučaj Rakitić”  kronološki možete pročitati klikom ovdje.





Related Articles

Back to top button