IzdvojenoZadar

Rubeša optužuje HDZ-ovce da štite dilere, Lončar mu odgovorio: “Vama policija nikad nije bila u kući radi droge”

Nakon svega pola sata prekinuta je današnja sjednica Županijske skupštine. Atmosfera se uzavrela nakon govora vijećnika Akcije mladih Ante Rubeša o zlouporabi droge na zadarskom području.

– Danas želim pričati o pošasti koja već dugi niz godina hara našom županijom i upravo vas iz HDZ-a vidim kao uzročnike jer ste vi ti neprikosnoveni vladari ovoga grada kako se volite nazivati. Prije su šmrkali klošari koji su mislili da su frajeri, danas šmrču svi. I muški i ženske i frajeri i klošari. Nije veliki problem u dilerima, njih je uvijek bilo, problem su distributori i protektorati. Neki od najvećih distributera i dilera droge na ovom području su istaknuti članovi hadezea, neki su se čak i kandidirali za predsjednike zadarskog ogranka te vaše demonske zajednice te su imali veliku podršku predsjednika naše skupštine čak. Svi ti ondašnji dileri su danas svi redom vrsni poduzetnici, vlasnici hotela restorana, jednom riječju krema grada Zadra. Meni je nevjerojatno to da se doktori, profesori i ostali visokoobrazovani članovi vaše stranke godinama družite, fotografiraju i posjećuju skupove zajedno sa tim dilerima kao da ništa ne znate ili se možda pravite da ste skupa studirali s tim ljudskim šljamom. Glasačima poručujem da se zapitaju jeli glas za Kalmetu i Longina isto što i glas za Daruvaraca i Pabla Escobara iz Škabrnje, rekao je Rubeša.

Rubeša je zatim zaradio svoju drugu opomenu u pola sata zbog dobacivanja sa sjedalice. Predsjednik Županijske skupštine Željko Lončar zamolio ga je da napusti sjednicu što je Rubeša odbio.

– Je li vas sram što podržavate dilere koji su došli do vrha Hrvatske demokratske, odnosno demonske zajednice?

Lončar mu je dobacio kako u njegovoj kući nikad policija nije bila zbog droge kao u nečijoj na što je Rubeša rekao kako je u HDZ-u policija bila prije dva mjeseca.

– Neću izaći, dovedite mi zaštitare, nije se dao Rubeša.

Umjesto poziva zaštitarima Lončar je prekinuo sjednicu i novinarima objasnio kako će ona biti sazvana kad se za to steknu uvjeti. Kad će to biti, još se ne zna. Sigurno je da to neće biti danas, istaknuo je Lončar.

– Predsjednik skupštine inscenirao je svađu, samo kako ravnateljica Narodnog muzeja Zadar Renata Peroš ne bi morala odgovarati na pitanja, ocijenio je Marko Pupić Bakrač na konferenciji za medije o kojoj će ubrzo biti više informacija.

Related Articles

Komentari

  1. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i praktični kredit za otplatu računa i započinjanje novog posla ili ponovno finansiranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge finansijske institucije? Evo vam šansi da dobijete zajam od naše Organizacije. Pojedincima nudimo zajmove za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor.

    E-pošta: expressscreditt@outlook.com
    Messanger: m.me/Expresssloans
    Facebook: fb.me/Expresssloans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close