IzdvojenoKulturaZadar

S pjesmom ‘Prozor’ Jure Brkljača na visokom trećem mjestu HR top 40 liste

DOBRO MU IDE

Jure Brkljača na ovotjednoj se HR top 40 listi ponovo našao gotovo na samom vrhu četrdeset najemitiranijih. Ovaj puta sa pjesmom ‘Prozor’ zasjeo je na visoko treće mjesto. Iako je ostvario najveći san izdavanjem svog albuma prvijenca ‘Ostani tajna moga života’, čini se da je to tek bio početak jer za Juru ne prestaju iznenađenja, a niti on ne skriva svoje zadovoljstvo,

‘Hvala svim radijskim urednicima na podršci što su prepoznali pjesmu. Velika mi je čast biti na gotovo samom vrhu, visokom trećem mjestu među četrdeset najemitiranijih.

Izuzetno mi je drago da se pjesma “Prozor” koja je nastala u suradnji sa Miroslavom Rusom, polako penje prema samom vrhu, to mi daje potvrdu da sam na dobrom putu, te vjetar u leđa za još puno novih pjesma. Vjerujem da će s vremenom pjesma ‘Prozor’ još više zaživjeti, odnosno, da će se još dugo slušati i pjevati među publikom.’, rekao je Jure Brkljača.

Ovo je ujedno i lijepa nagrada za sav uloženi rad, kako Juri Brkljači, tako i cijeloj postavi Hit Recordsa s kojom je krenuo na ovo glazbeno putovanje.

Podsjetimo još kako se ‘Prozor’ nalazi na albumu prvijencu ‘Ostani tajna moga života’, koji se nalazi u prodaji. To je ujedno i svojevrsna kruna dugogodišnje suradnje Miroslava Rusa i Jure Brkljače koja nam obećava još puno ovakvih uradaka.

Autor glazbe: Miroslav Rus
Autor teksta: Miroslav Rus
Autor aranžmana: Miroslav Rus/Mihael Blum
Glazbeni producent: Miroslav Rus
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Foto: Hit Produkcija





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button