IzdvojenoZadar

Sabina Glasovac postala potpredsjednica SDP-a, Sabljar-Dračevac, Herenda, Perović i Pleša-Jakovljević ušli u Glavni odbor

Izbori u SDP-u i službeno su završeni i kao što se već zna, za novog predsjednika nakon dva kruga glasovanja izabran je Peđa Grbin. Kada su u pitanju kandidati iz Zadarske županije koji su se natjecali za Predsjedništvo i Glavni odbor, rezultati su za neke očekivani, a za neke neočekivani.

Sabina Glasova  postala potpredsjednica SDP-a, od najistaknutijih Zadrana jedino Zubčić ‘ nije prošao’

Za člana Predsjedništva su se natjecali Sabina Glasovac koja je odlukom članova SDP-a prošla, a uz to je postala i potpredsjednica SDP-a, dok Jure Zubčić nije dobio dovoljno glasova za funkciju za koju se borio.

Kada je u pitanju Zubčić, zanimljiv je i podatak kako se on na ranije održanim izborima za vodstvo GO SDP-a u Zadru nije kandidirao za niti jednu funkciju, pa mu je tako kandidatura za Predsjedništvo zapravo bila jedina za koju se neuspješno natjecao.

Kada su pitanju rezultati za Glavni odbor, prošli su Renata Sabljar-Dračevac, Toni Herenda, Goran Perović i Katarina Pleša-Jakovljević. Nino Mrčela, Irena Dragić, Erol Gaši, Danijela Vukoša i Dušan Polovina nisu dobili dovoljan broj glasova.

 





Related Articles

Back to top button