IzdvojenoZadar

Selimoviću nagrada za odlično “odrađen posao” u Zadarskom listu – uhljebljen je u agenciju Zadarske županije “Zadra Nova”

Bivši glavni urednik i direktor Zadarskog lista, Šenol Selimović uhljebljen je u tvrtku u vlasništvu Zadarske županije – “Zadra Nova”, vijest je ovo o kojoj posljednjih dana pričaju političari, novinari i ostali kroničari dnevnih zbivanja u Zadru.

U kratkom razgovoru za ZADAR News, jedan djelatnik Zadarske županije kazao je kako je uhljebljivanje Selimovića u županijsku tvrtku zapravo nagrada za njegov “dobro odrađen posao” u Zadarskom listu.

– Prije svega ovo mu je nagrada zadarskog HDZ-a koju je sproveo župan Božidar Longin. Sjetite se samo naslovnica Zadarskog lista na kojima je kroz hvalospjeve veličan rad Božidara Longina O njemu i Božidaru Kalmeti pisalo se u superlativa kao da se radi o spasiteljima. E, pa zato i je nagrađen Selimović – tvrdi djelatni Zadarske županije za naš portal. Isti je, razumljivo, želio ostati anoniman (podaci poznati redakciji portala ZADAR News, op.a.) kako na svom poslu ne bi doživljavao mobbing ili trpio iživljavanje nadređenih.

Iako je zbog koronavirusa nastupilo vrijeme štednje, to očito ne vrijedi za Zadarsku županiju na čelu s Božidarom Longinom koja nastavlja uhljebljivati podobne.

Related Articles

Komentari

  1. Pozdrav, trebate li brz zajam?
    Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i financijski savjetnik.

    S obzirom na ekonomsku stagnaciju kroz koju svijet prolazi zbog nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenim financijskim izazovima. S prisutnošću novčanog viška u našoj instituciji, želimo ubrzati promet novca financiranjem klijenata unutar i izvan Europe kreditom.

    Ako vam je potreban hitan zajam za pokretanje posla, kupite kuću ili automobil ili vam treba zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste zajmova kao osigurani i neosigurani zajmovi. Ako ovo čitate i znate da vam treba financijska podrška, jednostavno nam pišite putem e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998 i primite odgovor u trenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close