ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Šime Buterin osvojio drugi Masters

U subotu, 12.05.2012. odigran je posljednji, deseti turnir iz serije mastersa Zadarske županije. Vrlo dobra posjeta, 39 igrača, a nitko nije nezadovoljan napustio Zemunik. Ipak, najzadovoljniji može biti Šime Z.Buterin koji je nakon slavlja na petom mastersu u „Terri“ sve ponovio i u „CD-u“. Ovog puta je odličan rezultat ostvario još uvjerljivije, sa samo jednim izgubljenijm setom i to od Daniela Krizmana u finalu desne strane.

Prvo se  na njegovom putu našala domaća uzdanica Dalibor Cico Čanković a zatim i Luka Zubčić. Nakon što je njih dvojicu riješio bez večih problema isto je ponovio i protiv sve boljeg Romana Skroče. U polufinalu desne strane odličan otpor pružio mu je još jedan domaći igrač, Marin Šarić, ali i on je ispračen bez osvojenog seta. U finalu desne strane suprotstavlja mu se Daniel Krizman i on prvi na turniru uzima set protiv odličnog Šime Z.Buterina ali to je bilo sve što je mogao. Daniel Krizman je morao u repesaž, u finale lijeve strane a tamo ga je čekao odlični Marin Šarić. Obojica su pružila vrhunsku igru ali malo sretniji, smireniji i za strelicu bolji bio je ipak Daniel Krizman uz odličan izlaz sa 127.

Finale turnira bilo je repriza finala desne strane i očekivao se žestok okršaj ali izgleda da je Daniel Krizman, ipak, svoje najbolje strele već potrošio i uvjerljivih 2:0 za Šimu Z.Buterina i drugo slavlje na mastersima ove sezone.

Turnir je bio posebno zanimljiv iz razloga što je ovo bila posljednja šansa da se promjeni stanje u ukupnom poretku te da neki igrači koji do sada nisu bili zadovoljni svojim plasmanom pokušaju izboriti završni masters, top-16 Zadarske županije.  Šanse su imali Daniel Stipčević, Mateo Iveljić, Tonći Iveljić, Luka Zubčić, Denis Paravinja i Romano Skroče. Svi oni su se nadali dobrom plasmanu ali im je trebao i kiks nekog od trojca Jure Jerak, Mladen Kurtin i Toni Frleta kako bi se ugurali u među 16. Kako je navedeni trojac rano ispao s turnira, M.Kurtin i J.Jerak u prvom a T.Frleta u drugom kolu, igračima ispod njih se ukazala prilika da probojem među šest najboljih izbore završni masters.

Denis Paravinja je rušio sve pred sobom (V.Eškinja, Š.Katuša, N.Lončar) ali mu se na putu prvo desio Marin Šarić koji ga je izbacio sa desne strane, a zatim i Ivan Zubčić koji ga je pobijedio na lijevoj strani i ostavio ga na diobi 9-12 mjesta. Nedovoljno bodova za Denisa Paravinju.

Daniel Stipčević – Livio je nakon osvajanja drugog mjesta na domaćem terenu u „Barbi“ tražio još jedan visok plasman za proboj u top 16. Dobro je krenuo, s desne strane je uklonio direktnog konkurenta, Mladena Kurtina, ali ga je u slijedećem kolu zaustavio Mateo Bencun, klupski suigrač M.Kurtina. Na lijevoj strani D.Stipčević izbacuje D.Čankovića ali nalijeće na još jednog igrača Jazina 2, Ivan Zubčića i tu je priči bio kraj.

Romano Skroče je odigrao dobar turnir, u prvom kolu je izbacio A.Marušića (uz jedan savršeni 180), a u drugom je eliminirao N.Barića i najavio da bi mogao jako visoko. Ipak, nalijeće na izvanrednog Šimu Z.Buterina i seli na lijevu stranu gdje njegov klupski suigrač, Ivan Matak, nema milosti i ostavlja R.Skroču na diobi 9-12 mjesta.

U igri su bila još dva igrača, Luka Zubčić i Mateo Iveljić a ždrijeb ih je spojio na lijevoj strani, za ulazak među osmoricu najboljih. Prije toga je Luka Zubčić pobijedio M.Zelanta, Nevena Dokozu i Nina Barića ali je poražen od, naravno, Šime Z.Buterina. Mateo Iveljić, koji vrijedi puno više od 21.mjesta gdje se nalazio prije početka turnira, u direktnom okršaju lako izlazi na kraj sa Lukom Zubčićem, pri čemu demonstrira odličan izlaz sa 135. Prije toga, M.Iveljić je savladao Tonija Frletu, Borisa-Bobu Čubrića i pomalo nesretno izgubio od D.Krizmana. U drugom setu, Mateo Iveljić je imao obični 20 za pobjedu i prolaz u dva seta, ali neće ruka nego u tripl i što bi rekli Zemuničani „preora je“. U trećem setu, Mateo Iveljić ponovo odličan ali D.Krizman pokazuje zašto je u vrhu Zadarskog pikada, umjesto svojih brojeva, 20 i 18, spušta se na 19 i savršenom serijom od 171 preokreće meč na svoju stranu. Za ulazak među posljednju šestoricu a time i na top 16, trebala mu je pobjeda protiv odličnog Bože Smolića ali usprkos vrlo dobroj igri (180 u prvom setu) uspio je zakomplicirati stvar na izlazu sa 62 a B.Smoliću netreba dva puta nuditi. Božo Smolić je ovom pobjedom uspio i na četvrtom turniru za redom biti među 6 prvoplasiranih čime je još jednom potvrdio odličnu formu.

Domaći navijači najviše su očekivali od svog udarnog dvojca, Marina Šarića i Dalibora Čankovića. Nažalost, D.Čanković-Cico nije pružio svoju najbolju igru i smjestio se na diobi 17-24. mjesta ali s obzirom na neugodnu ozljedu koja je iza njega vjeruje se da će na završnom mastersu biti u top formi.  Zato je u pravom elementu bio Marin Šarić. Prvo je s lakoćom riješio Matu Bulića i Marka Kresovića a nešto teži posao u kojem je izvojevao pobjedu imao je protiv B.Smolića (2:1). Slijedeći na repertoaru je bio D.Paravinja ali ni on nije mogao više od jednog seta. Na lijevoj strani, M.Šarić se našao nakon poraza od Š.Z.Buterina ali tek tada odigrava svoje najbolje partije. Za pobjedu protiv Ivana Mataka pogodio je izlaz u petom krugu sa 101 a u slijedećem kolu još jednom pobjeđuje B.Smolića, ponovo 2:1. U izjednačenom finalu lijeve strane, tijesno je poražen od D.Krizmana ali prema njegovim riječima: „Glavno da je jedna kanta ostala doma“ lako se može zaključiti da je zadovoljan odigranim turnirom.

Nesretno, četvrto mjesto uzeo je B.Smolić, a dvojac iz Vidikovca, Ivan Matak i Marin Čolak morao se zadovoljiti diobom 5.i 6. mjesta. Oktet najboljih na turniru zatvaraju Ivan Zubčić i Mateo Iveljić kojem je trebala još samo stepenica više da bi u zadnji trenutak ušao među top 16. Ivan Zubčić, vodeči igrač županijske rang liste, je kao i na prošlom turniru u „3M“-u osvojio „tek“ sedmo mjesto ali je i dalje uvjerljivo prvi u ukupnom poretku. Sam je rekao :“pokušavam odigrati opušteni turnir i tempiram formu za završnicu kupa i završni masters, tako da me trenutno slabiji rezultati ne opterećuju previše.“

Mate Pinčić i njegova ekipa uložili su mnogo truda oko organizacije i svaka ima čast što su u kratkom vremenu uspjeli organizirati solidan turnir a ne treba spominjati i podsjećati kako Zemuničani ugošćuju. Meso vrhunsko s glavnim kuharom Kirom izmamilo je sponatani aplauz.

Ipak, najviše pohvale moraju se uputiti Romani Vidović koja je iako nježnijeg spola, pružila pravu mušku igru i ostvarila tri pobjede. Nakon prvog kola u kojem je izgubila od Tonija Frlete a nije se znalo tko od njih dvoje ima veću tremu, na lijevoj je strani potaracala Niku Ražova, Bobu Čubrića i Marka Kresovića. Ivan Matak, iako đentlmen, ipak nije dozvoli iznenađenje. Na kraju je Romana zauzela odlično 13.mjesto. Svaka joj čast na hrabrosti a za prikazanu igru može joj se samo čestitati. Bravo Romana, dala si odličan primjer i ostalim curama ali i nama iz saveza da u Zadarskoj županiji postoji interes i ženske populacije za pikadom.

Na kraju, kad se sve zbroji, odlično subotnje druženje u veseloj Zemuničkoj atmosferi sasvim sigurno su veliki vjetar u leđa domaćinima za organizaciju sličnih manifestacija.

Kako je ovo bio posljednji, deseti turnir iz masters serije PSZDŽ , na ukupnoj rang listi nije bilo previše značajnih promjena ali valja podsjetiti da su završni topo 16 turnir izborili:

mjesto

prezime i ime

klub

ukupno bodova

1

ZUBČIĆ IVAN Jazine II

342

2

KRIZMAN DANIJEL Jazine II

242

3

BUTERIN ŠIME Z Novi Bokanjac

224

4

STURNELA ROKO Jazine II

213

5

MATEK SLAVEN Zara

165

6

SMOLIĆ BOŽO Barba

160

7

BARIĆ NINO Novi Bokanjac

159

8

ŠARIĆ MARIN CD

157

9

BUTERIN IVAN Novi Bokanjac

140

10

RAŽNJEVIĆ IVAN Liberty

134

11

MATAK IVAN Vidikovac

132

12

BENCUN MATEO Jazine II

129

13

ČANKOVIĆ DALIBOR CD

118

14

KURTIN MLADEN Jazine II

107

15

JERAK JURE Barba

106

16

FRLETA TONI 3 M

105

 

Malo ispod njih su ostali:

mjesto

prezime i ime klub

ukupno bodova

17

ZUBČIĆ LUKA Jazine II

96

17

IVELJIĆ MATEO 3 M

96

19

STIPČEVIĆ DANIJEL Barba

95

20

IVELJIĆ TONĆI 3 M

82

20

PARAVINJA DENIS Liberty

82

 

Nakon posljednjeg mastersa zna se i ždrijeb završnog turnira (09.06.2012.) koji će se odigrati u „Kvartu“, domaćem terenu PK Jazine 2, a parovi su:

1

ZUBČIĆ IVAN

16

FRLETA TONI

8

ŠARIĆ MARIN

9

BUTERIN IVAN

5

MATEK SLAVEN

12

BENCUN MATEO

4

STURNELA ROKO

13

ČANKOVIĆ DALIBOR

6

SMOLIĆ BOŽO

11

MATAK IVAN

3

BUTERIN ŠIME Z

14

KURTIN MLADEN

7

BARIĆ NINO

10

RAŽNJEVIĆ IVAN

2

KRIZMAN DANIJEL

15

JERAK JURE

 


Related Articles

Komentari

 1. Pingback: vcc buy
 2. Pingback: bitcoincard
 3. Pingback: WerdenBank.com
 4. Pingback: adnetwork
 5. Pingback: telegram bots
 6. Pingback: para kazanma
 7. Pingback: Service Angels
 8. Pingback: 우리카지노
 9. Pingback: 메리트카지노
 10. Pingback: Cardano (ADA)
 11. Pingback: Vidalista 40mg
 12. Pingback: get info
 13. Pingback: Click
 14. Pingback: Guns for sale
 15. Pingback: Click Here
 16. Pingback: มือถือ
 17. Pingback: click
 18. Pingback: more
 19. Pingback: check it
 20. Pingback: more
 21. Pingback: read here
 22. Pingback: click
 23. Pingback: Kamagra
 24. Pingback: Sterile Gloves
 25. Pingback: Kamagra żel
 26. Pingback: crossdressers cams
 27. Pingback: Nanimo SEO
 28. Pingback: vibrating panty
 29. Pingback: SUPREME CANNABIS
 30. Pingback: d bal
 31. Pingback: generate password
 32. Pingback: learn more
 33. Pingback: find out more
 34. Pingback: strapon vibrator
 35. Pingback: Pat Mesiti
 36. Pingback: Trekking in India
 37. Pingback: SEO Marketing
 38. Pingback: Hair Growth
 39. Pingback: recette
 40. Pingback: Batman 66
 41. Pingback: canada wide
 42. Pingback: realistic dildo
 43. Pingback: about
 44. Pingback: bestuurbare auto
 45. Pingback: bàn học cho bé
 46. Pingback: gas fireplace
 47. Pingback: W88.ltd
 48. Pingback: W88
 49. Pingback: w88vnbet
 50. Pingback: it recycling
 51. Pingback: Dildo
 52. Pingback: sex toys
 53. Pingback: bondage spank
 54. Pingback: vibrator
 55. Pingback: sattamatka
 56. Pingback: realistic dildo
 57. Pingback: porn
 58. Pingback: bitcoin multiply
 59. Pingback: sex education
 60. Pingback: male sex toys
 61. Pingback: Colt Python
 62. Pingback: pendik eskort
 63. Pingback: slot online
 64. Pingback: 프록시 우회
 65. Pingback: sex life
 66. Pingback: buy kratom
 67. Pingback: phim hiếp dâm
 68. Pingback: thrusting sex toy
 69. Pingback: quartz watches
 70. Pingback: Nearest Hair Salon
 71. Pingback: phim sex medio
 72. Pingback: Gun Shops near me
 73. Pingback: Gym Near me
 74. Pingback: ny times daily
 75. Pingback: fblink88vn
 76. Pingback: bulk pork belly
 77. Pingback: Cannabis Oil
 78. Pingback: PARROTS FOR SALE
 79. Pingback: Raag Consultants
 80. Pingback: oranum
 81. Pingback: adam and eve dildo
 82. Pingback: Canada dating app
 83. Pingback: bong88.com
 84. Pingback: w88 club
 85. Pingback: Edibles
 86. Pingback: jfd.news
 87. Pingback: buy delta 8 online
 88. Pingback: best cbd gummies
 89. Pingback: NLP Coach
 90. Pingback: share
 91. Pingback: SeekHash
 92. Pingback: foreclosure fraud
 93. Pingback: exness
 94. Pingback: classic vibrator
 95. Pingback: BIG CHIEF EXTRACTS
 96. Pingback: free date site UK
 97. Pingback: Ruger Handguns
 98. Pingback: Kelowna movers
 99. Pingback: Takeout Parksville
 100. Pingback: deal site uk
 101. Pingback: wbet club
 102. Pingback: olgun escort
 103. Pingback: escort istanbul
 104. Pingback: Roofers Parksville
 105. Pingback: Chaise Lounge Sofa
 106. Pingback: Sig Mpx
 107. Pingback: Liqueur
 108. Pingback: bladeless fan info
 109. Pingback: king crab for sale
 110. Pingback: CBD oils
 111. Pingback: mesothelioma types
 112. Pingback: Victor Metlege
 113. Pingback: software reviewer
 114. Pingback: BUY HBCUO
 115. Pingback: delta 8 moon rocks
 116. Pingback: buy kush online
 117. Pingback: Buy Guns Online
 118. Pingback: trauma recovery
 119. Pingback: جرسلين
 120. Pingback: Primary Care
 121. Pingback: Mac support
 122. Pingback: Pool Finish
 123. Pingback: feminism
 124. Pingback: Apple POS
 125. Pingback: Baby G
 126. Pingback: politics
 127. Pingback: ??????? happyluke
 128. Pingback: Dyr tegning
 129. Pingback: fmovies
 130. Pingback: mersin escort
 131. Pingback: Andrea Alegre
 132. Pingback: vn88bet
 133. Pingback: vn88slot
 134. Pingback: vnw88
 135. Pingback: fun88
 136. Pingback: best male stroker
 137. Pingback: prostate vibrator
 138. Pingback: Male Masturbator
 139. Pingback: MILF Porn
 140. Pingback: prostate milking
 141. Pingback: best male stroker
 142. Pingback: realistic dildo
 143. Pingback: کس تنگ
 144. Pingback: 188sport
 145. Pingback: 더온카지노
 146. Pingback: 1gomibet
 147. Pingback: bk8vn.com
 148. Pingback: streamcomplet
 149. Pingback: streaming gratuit
 150. Pingback: jbovietnam
 151. Pingback: sbobet
 152. Pingback: realistic stroker
 153. Pingback: strawberry clery
 154. Pingback: myts about sex
 155. Pingback: best male stroker
 156. Pingback: best in ottawa
 157. Pingback: ekvira devi dhule
 158. Pingback: ksl classifieds
 159. Pingback: jewelry gift boxes
 160. Pingback: bk8
 161. Pingback: fb88 link
 162. Pingback: wilkinson sword
 163. Pingback: dachshund for sale
 164. Pingback: blowjob sex toy
 165. Pingback: Agence marketing
 166. Pingback: link m88
 167. Pingback: best sex toys
 168. Pingback: lCY brighton
 169. Pingback: aromatherapy
 170. Pingback: Mesiti
 171. Pingback: izrada sajtova
 172. Pingback: Mystery
 173. Pingback: PUFF BAR WEED
 174. Pingback: sàn forex
 175. Pingback: landor arms tx 801
 176. Pingback: magic mushrooms
 177. Pingback: Bartier Perry
 178. Pingback: gv-rx195p256d-rh
 179. Pingback: buy ssd vps
 180. Pingback: Benelli SuperSport
 181. Pingback: stock market today
 182. Pingback: Forex news
 183. Pingback: lego techinc
 184. Pingback: RissMiner
 185. Pingback: dizziness
 186. Pingback: bitcoin
 187. Pingback: alex aniston
 188. Pingback: Safari in Uganda
 189. Pingback: sig sauer firearms
 190. Pingback: karimi sikin benim
 191. Pingback: strokers
 192. Pingback: Rolex Submariner
 193. Pingback: blucifer strain
 194. Pingback: in Canada
 195. Pingback: raw garden carts
 196. Pingback: happyLuke
 197. Pingback: Science
 198. Pingback: mango jull pods
 199. Pingback: Rent a car Bar
 200. Pingback: Finance
 201. Pingback: www.happyruck.com
 202. Pingback: Artvin Gazette
 203. Pingback: happyruck
 204. Pingback: live sex
 205. Pingback: Custom Software
 206. Pingback: watchful eye
 207. Pingback: Phen Q for sale
 208. Pingback: walther ppk in 9mm
 209. Pingback: DailyCBD
 210. Pingback: 파워볼
 211. Pingback: beretta cheetah
 212. Pingback: credit repair book
 213. Pingback: saint edge
 214. Pingback: sig legion
 215. Pingback: live resin stiiizy
 216. Pingback: yeet cannon g1
 217. Pingback: 5.7
 218. Pingback: disposal computer
 219. Pingback: friendly farms ca
 220. Pingback: Website design
 221. Pingback: g spot sex toys
 222. Pingback: female vibrators
 223. Pingback: huge dildo
 224. Pingback: butt plug trainer
 225. Pingback: education
 226. Pingback: divorce lawyers
 227. Pingback: Motorcycle Jeans
 228. Pingback: DILAUDID 8 MG
 229. Pingback: kel tec 380 review
 230. Pingback: clit vibrator
 231. Pingback: condonlotto.com
 232. Pingback: gbl solvent
 233. Pingback: spbo macau odds
 234. Pingback: krt disposable
 235. Pingback: Hi-Point carbine
Back to top button