ZadarZadne-Izdvojeno

Sinovčić za govornicom optužio Novoselovića za silovanje

VID_7515_1399623726Sjednica Gradskog vijeća jutros je prekinuta zbog optužbe za silovanje koju je gradski vijećnik Reno Sinovčić izrekao za govornicom na račun gradskog vijećnika Antuna Novoselovića.

Sinovčić je kazao kako se Kalmetu i njega proziva za navodni kriminal a u Viječnici sjedi čovjek koji je prije šest godina silovao ženu u stanu iznad jednog kafića, a o čemu su mu pričali ta žena, inače samohrana majka.

Sinovčić je u iznošenju takvih navoda prekinut od strane predsjednika Gradskog vijeća Živka Kolege. Međutim, on je nastavio sa svojom pričom. A policija zbog Novoselovića, po riječima Sinovčića, stalno nadgleda i maltretira njegovu kuću i obitelj.

SDP-ov vijećnik Antun Novoselović je u stanci sjednice, koju je tražila Irena Dragić, šefica kluba, novinarima kazao kako sa Sinovčićem nije imao nikakve kontakte osim službenih.- Sve do riječi je izmišljotina. Svašta možete u životu očekivati, ali ovakvo nešto na sjednici Gradskog vijeća je dno dna. Morate me razumjeti, imam obitelj i djecu. Ovu su teške i neistinite optužbe, kazao je Novoselović.

 

Živko Kolega je isključio mikrofon Sinovčiću, a nakon što je on opet nastavio istu priču, predsjednik GV ga je poslao na mjesto i prekinuo sjednicu. Kupila je krvavu robu i bižala iz sobe. I njezin muž je sve ispričao, kazao je Sinovčić izvan govornice. Čulo se i smijat ćeš se ti smijati … konju jedan.





Related Articles

Back to top button