ZadarZadne-Izdvojeno

Slavko Linić stigao u Zadar i popio kavu s Kalmetom

Foto Fabio ŠIMIĆEV / Zadarski list
Foto Fabio ŠIMIĆEV / Zadarski list

Moćni ministar financija Slavko Linić ni na odmoru ne miruje. U četvrtak je u popodnevnim satima na jahti prijatelja Joze Kalema uplovio u marinu na Boriku, a malo kasnije popio kavu s gradonačelnikom Božidarom Kalmetom u kafiću »Kantunić« na Puntamici.

Ministar je uistinu u ležernom izdanju, pomaže suprugi Kseniji u svakom trenutku, nosi joj i šarenu torbicu, plovi na brodu koji na krmi osim hrvatske zastave ima i šaljivu verziju gusarske zastave, tako da sve bude u ležernom stilu. A sve vrijeme mu se, nema sumnje, po glavi vrzmaju sasvim neke druge misli. Ne bi, inače, ovo malo odmora i navraćanje u Zadar za opskrbu broda potrepštinama koristio baš za sastanke i razgovore bez veze, da nije važno. A ovo su dani kada se u biti kroji daljnja sudbina projekta Gaženica i zato čak i kratak susret Linić – Kalmeta mora biti znakovit.

Brod marke ferretti, dug 13 metara, izgleda sasvim udobno, kratko se zadržao u Zadru, produžio dalje negdje za Kornate a možda i do Tkona, do vikendice ministra Siniše Hajdaša Dončića na kratki neformalni kolegij. O čemu – znat ćemo uskoro kad se Vlada ponovno sastane.





Related Articles

Back to top button