IzdvojenoZadarZADAR Sport

SLUČAJ MERCEDES – Mladen Malta: Ovo je čisto izvlačenje novca iz gradske blagajne

Nakon što je u javnost procurio podatak kako je udruga građana Hrvatski nogometni klub Zadar, klub koji se natječe u 5. nogometnoj ligi dobila od Grada Zadra pozajmicu od 2.5 milijuna kuna, a zatim je za čak 300 tisuća kuna kupila automobil Mercedes za svog šefa omladinskoga pogona Krešimira Gojuna, pršte reakcije sa svih strana. 

Gradski vijećnik Mosta Mladen Malta u razgovoru za ZADAR News kazao je kako su prevareni i građani i gradski vijećnici. Naglasio je i kako je ovo model prema kojemu se opet izvlači novac iz gradske blagajne. 

– Zgrožen sa velikom bahatošću i besramnim vođenjem kluba koji igra županijsku ligu, a ponaša se kao da je euroligaš. Prevareni su građani, opet se izvači novac iz gradske blagajne. Prevareni su oporbeni vijećnici koji konstatno upozoravaju na to. Prevareni su i vladajući vjećnici jer ako su iole moralni sad se srame za što su ruku digli. Očekujem od gradonačelnika preuzimanje odgovornosti i sankcije za ovaj sramotan čin – kazao nam je Malta. 

Kalmetina uloga oko guranja NK Zadar š.d.d. u stečaj

Podsjetimo, ne tako davno, ZADAR News je pokrenuo pitanje zašto se NK Zadar š.d.d., s kojim su do pokretanja stečaja upravljali ljudi od najvećeg povjerenja Božidara Kalmete gura prema stečaju. Odgovori na ta i brojna druga pitanja, čini se, sami izlaze na vidjelo.

DOKAZANO: Kalmeta preko svojih prijatelja namjerno gura NK Zadar š.d.d. u kriminalni stečaj

 





Related Articles

Back to top button