ZadarZadne-Izdvojeno

Šošinu ljubavnicu šikanirali, a sada je pritišću da promijeni iskaz

Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša
Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša

Vijećnici Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša oglasili su se priopćenjem za javnost kojeg prenosimo u cijelosti.

-Od SDP-a i HSP AS-a 10 dana čekali smo odgovor o potpisivanju prijedloga za uvrštavanje Rasprave o stanju u JVP Grada Zadra na na dnevni red sjednice Gradskog vijeća i nismo ga dočekali te smo odlučili samostalno predati prijedlog.

Prevarantima i nesposobnjakovićma iz SDP-a što od svoje inertnosti i nebrige a što od zauzetosti prodavanjem magle u predizbornoj kampanji problem nepotizma, klijentelizma i nasilja nad ženama zadnja je rupa na svirali.

Što se tiče HSP-AS-a oni su se nakon lokalnih izbora kleli kako ulaze u koaliciju sa HDZ-om da bi sustav mijenjali iznutra. Živnu jedino kada se ukaže negdje neka prilika da nekoga od svojih uvale u fotelju. Naravno to ne rade zbog uhljebljavanja već kako bi njihovi kadrovi na odgovornim mjestima mogli mijenjati sustav iznutra. Nije baš najpametnije zamjerati se HDZ-u jer bi u suprotnom čitav projekt postavljanja članstva na odgovorna mjesta i mijenjanja sustava iznutra mogao biti ugrožen. Za viši cilj treba ponekada zažmiriti, bolje rečeno zatvoriti oči, čak i kada se recimo organizira zločinačko udruživanje ili žene davi, zaključava i prijeti im se smrću.

Po ovakvoj oporbi kao što je SDP i ovakvim koalicijskim partnerima kao što je HSP AS HDZ bi mogao još 100 godina raditi što ih volja. U takvim okolnostima nije ni čudo što nastavljaju sa ustaljenim ponašanjem. Nakon maltretiranja i šikaniranja sada na žrtvu vrše pritisak da promijeni iskaz.





Related Articles

Back to top button