IzdvojenoZadar

SRAMOTA: Branko Dukić je prvi gradonačelnik Zadra koji je zaboravio položiti vijenac kod Krešinog kipa

Aktualni gadonačelnik Zadra Branko Dukić nije jučer na 26. obljetnicu smrti Krešimira Ćosića položio vijenac ispred Krešinog kipa na Višnjiku.

A da su u Gradu Zadru potpuno zaboravili na ovu obljetnicu dokazuje i činjenica kako na službenim stranicama Grada Zadra nema ni slova o 26. obljetnici Krešine smrti.

Službene stranice Grada Zadra na kojima nema ni jedne riječi o 26. obojetnici smrti Krešimira Ćosića
Službene stranice Grada Zadra na kojima nema ni jedne riječi o 26. obojetnici smrti Krešimira Ćosića

Branka Dukića pitali smo pisanim putem zbog čega je zaboravio Krešu, međutim, do zaključka ovog teksta nije nam odgovorio na upit.

Vučetić ispred Krešinog kipa: Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku

Ipak, kandidat za gradonačelnika Zadra iz koalicije Srcem za Zadar, Marko Vučetić nije zaboravio na tragičnu obljetnicu. On je jučer u ranim jutarnjim satima položio vijenac ispred Krešinog kipa.

– Ne kaže se bez razloga da je Bog stvorija čovika, a Zadar košarku. Krešo Ćosić je jedan od ljudi koji je stvorio zadarsku košarku. Vezivanjem omladinske škole uz Grad i pronalaženjem modela koji su već poznati u svijetu stvorit ćemo uvjete da Grad Zadar opet bude grad košarke – kazao je jučer Vučetić koji je nakon polaganja vijenca na svojoj Facebook stranici objavio i video koji se nalazi ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button