112Zadar

Srušio se avion kod Biljana Donjih, dvije osobe poginule

Strašna nesreća dogodila se u mjestu Biljane Donje kod Škabrnje. Srušio se zrakoplov prilikom čega su poginula oba putnika. Kako doznaje Jutarnji, riječ je o MORH-ovom Zlin 242 zrakoplovu, a pretpostavlja se da su u padu smrtno stradali instruktor i kadet.

– U Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 16.02 sati zaprimljena dojava da je u mjestu Biljane Donje pao avion. Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, a o ovom događaju su obaviještene i sve druge službe, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe.

Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost – kazala je za Jutarnji Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

 

O slučaju se oglasio i MORH.

– Kod Biljana Donjih oko 16 sati dogodio se pad vojnog školskog aviona ZLIN u kojem su bila dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, bila je riječ o redovnom obučnom letu.

Na mjesto događaja upućene su nadležne službe.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj uputili su se prema 93. zrakoplovnom krilu u Zemuniku.

Ministarstvo obrane će o više informacija izvijestiti javnost – navodi se u priopćenju.

 
 
 

Related Articles

Komentari

 1. Ovdje sam da odobrim kratkoročne i dugoročne privatne zajmove od 10.000 do 50.000.000 eura svima koji se ozbiljno bave ovim kreditom. 2%.
  Morate zajam, imajte na umu područja u
  s čime vam mogu pomoći:
  * Školski zajam
  * Projektno financiranje
  * Spremni ste za ulaganje u prijevoz
  * Zajmovi kod kuće
  * Investicijski zajmovi
  * Zajam za automobil
  * Konsolidacijski dug
  * Kreditna linija
  * Druga hipoteka
  * Otkup kredita
  * Osobni zajmovi

  Kontaktirajte nas za više informacija ako tražite vrlo brz kredit bez protokola: dellenbach.dominique1964@gmail.com ili Whatsaap + 33644679359

 2. Dobar dan svima, ja se zovem Marija Ivana, samohrana sam majka 3 djece iz Hrvatske i želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 90,000 eura od pouzdanog zajmodavca. Već sam dva puta postao žrtvom prijevare sa zajmovima, prije nego što sam upoznao gospodina Davea Thompsona, pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao ga. Zvao sam ovog zajmodavca čovjekom Božjim, jer je odgovarao na moje molitve za kredit. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu tvrtku u Sjevernoj Americi, ime firme (NAJBOLJI LAKE FINANCE HOME) Ovo svjedočanstvo je u svim
  društvenim medija, jer sam obećao da ću ga podijeliti u cijelom svijetu, napominjemo da 2% kamate imate na umu da i vi možete dobiti posao i uložiti u posao s njim kontaktirajte putem e-pošte: westlakefinancehome@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close