ZadarZADAR SportZadne-Izdvojeno

Stanovi čekaju izvješće revizora

Nogometni-stadion-StanoviU Klubu smo pokušali doznati hoće li se NK Zadar žaliti na odluku HNS, tj. hoće li podnijeti tužbu nekoj od pravnih institucija u Hrvatskoj.

– Još uvijek ne možemo kazati ništa određeno na tu temu. Poduzimamo korake koji se prije svega tiču uvida u revizorsko izvješće koje nas je po svemu sudeći koštalo licence za sljedeću sezonu. Revizori su danas (op.a. jučer) trebali doći na Stanove, ali je to odgođeno za drugi termin. Tek kada dobijemo to izvješće i proučimo ga, vidjet ćemo što dalje činiti. Činjenica je da bilo kakva tužba, tj. pozivanje na izvanredni pravni lijek ne odgađa odluku HNS-a, a to se moglo svojevremeno vidjeti u slučaju Gorice – kazao nam je jučer Mladen Baždarić, tajnik prvoligaša sa Stanova.

Sve to upućuje na gore napisano, tj. da se Zadar polako sprema za sljedeću sezonu u kojoj će nastupati u Drugoj HNL. Naravno, obrati su uvijek mogući, ali čini nam se da se u ovom slučaju oni broje u promilima. Vjerujemo i nadamo se da će Štimac pronaći način kako motivirati igrače za subotnji dvoboj s “lokosima” s kojima Zadar, usput rečeno, ima pozitivan skor ove sezone. Momčad sa Stanova je bez obzira na krajnji ishod ovu polusezonu odradila više nego pošteno i u iznimno teškim uvjetima rezultatski bila vrlo blizu ostanka u prvoligaškom društvu. Nitko ne može znati kako bi završila utakmica u Koprivnici da igrači i vodstvo kluba u autobusu nisu saznali “nesretnu” vijest iz HNS-a. U svakom slučaju problema ima puno, a tome u prilog ide i činjenica da su Zadrani jučer “bili boj” kako im Elektra ne bi isključila struju na Stanovima. To dovoljno govori i tome u kakvim se financijskim problemima nalazi NK Zadar. Možemo se samo nadati da će ih što prije prevladati i da će se ekspresno u sljedećoj sezoni vratiti u prvoligaško društvo.





Related Articles

Back to top button