ZadarZADAR Sport

Štimćevi igrači “proslavili” ulazak u drugu ligu: Davore, ko te j…

Foto: YouTube
Foto: YouTube

U Zadru se burno “slavila” druga liga. Igrači Zadra borbu za opstanak izgubili su van terena, ali na koncu i rezultatski, kao posljednja momčad prvenstva. Svega dva kola do kraja sezone HNS-ova Žalbena komisija odbila je njihov prigovor te im uskratila prvoligašku licencu. Osim financijskih kriterija, nisu ispunili pojedine uvjete infrastrukture stadiona.

“Doznali smo za tu odluku na putu za Koprivnicu. Igrači su bili potpuno ubijeni.To je samo nastavak posljednjih pet godina vladavine Vlatka Markovića. Davor Šuker ispunio je cilj, ušao je u IO UEFA-e i povećao kvadraturu svog ureda. To je sve što će napraviti za hrvatski nogomet”, govori Štimac o svom bivšem poslodavcu koji je bio i glavna zvijezda tematskog slavlja u Zadru.

Štimčevi igrači posvetili su mu nekoliko pjesama i psovki. Hrvatski klubovi znali su iz inata prema nogometnoj središnjici iz Hiltona slaviti i vlastite poraze, no Zadrani su vjerojatnoj prvi koji su na ovakav način obilježili izgon iz lige. Sa zadnjeg mjesta ljestvice poručili su: “Zadar šampion!”

“Davore ‘ko te jebe, Hrvatska se srami tebe! Zadar šampion!”, “zakantali” su u zanosu Krtsanović i ekipa predsjedniku HNS-a.

Od slavlja se moraju oporaviti do srijede jer je Štimac već zakazao prijateljsku utakmicu. Čini se da ostaje uz Zadar i svog intimusa Renu Sinovčića i u drugoj ligi. Bivši izbornik Hrvatske na Stanovima prepoznaje nogometni i građevinski potencijal.

“Već smo u tijeku priprema za iduću sezonu. U Zadru smo pomaknuli i pitanja strateškog razvoja kluba i nogometa. Gradit će se nogometni kamp što osigurava nogometnu budućnost”.





Related Articles

Back to top button