IzdvojenoZadar

ŠTO SE SKRIVA? – Dilber se pravi da nije dobio upit ZADAR Newsa, pa odjednom obećao da će “sutra poslati odgovor”

Ravnatelj ustanove Zadarski sport koja je u stopostotnom vlasništvu Grada Zadra, Jurica Dilber pravi se da nije dobio upit koji mu je redakcija portala ZADAR News poslala još u travnju, a upit je bio vezan za navodne malverzacije oko pojedinih građevinskih radova.

Pošto je istekao rok od 14 dana prema Zakonu o pravu na pristup informacijama u kojemu se Dilber trebao očitovati na naš upit, ravnatelja smo odlučili nazvati i upitati zbog čega nam nije odgovoreno, odnosno zbog čega javnost i novinari nemaju pravo znati što se događa sa Zadarskim sportom i gradskim novcem s kojim raspolažu.

Otišao doma iako je trebao biti na poslu

Iako još nije bilo 15 sati, dakle Dilbera smo nazvali unutar radnog vremena, on nam je kazao kako je otišao s posla i kako će nam se sutra javiti.

Pritom nam je više puta slagao kako naš e-mail nije dobio iako su nam djelatnici ustanove kojoj je na čelu kazali kako je naš upit zaoprimljen.

– Ne znam o kojem upitu pričate, ja nisam ništa dobio na e-mail, tvrdi nam Dilber i objašnjava kako je išao doma iako smo ga nazvali nešto iza 14 sati.

Pitali smo ga do kad mu je radno vrijeme, s obzirom da tvrdi kako je otišao s posla kući, ali ni na taj upit nismo dobili odgovor.

Dilber nam je nakon upita oko pojedinih građevinskih radova kazai ”kako je sve išlo po zakonu”, ali, ponavlja, naš upit nije dobio iako je očito da se referira na navode iz istoga.

Kaže da nije dobio naš upit, ali će nam odgovor na isti poslati sutra!?

Ipak, osoba koja radi u Zadarskom sportu, a koja je željela ostati anonimna, opetovano potvrđuje kako je naš upit bio “dosta škakljiv i vrlo precizan”, pa zbog toga na isti nije odgovoreno.

– Stvarno nisam dobio vaš e-mail, ali odgovor ćete dobiti sutra, a možete i doći pogledati sve, tvrdi nam Dilber.

Dakle, odgovor na upit koji, kao, “nije dobio”, Dilber će nam poslati sutra.

Kad Dilberovu zadnju rečenicu pročitate, ona, priznat ćeze, zvuči poprilično logično.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close