Zadar

Stotinjak Zadrana prosvjedovalo protiv cijepljenja i novih mjera: “Da mi kažu streljamo te ili uzmi cjepivo, ne bih se cijepio”

"IDEMO SE BORITI", NAVODE PROSVJEDNICI

Stotinjak Zadrana i članova građanske inicijative “Slobodni ljudi Zadar” u nedjelju navečer zapalili su lampione ispred zgrade Gradske uprave i sjedišta Zadarske županije.

– Okupili smo se kako bi na taj simboličan način ukazali na sumrak demokracije i uvođenje totalitarizma, segregacije i diskriminacije, vezano za ucjene u zdravstvenim ustanovama, prisile na testiranje i cijepljenje te vezano za najave da od 15. studenog u svim državnim i javnim službama djelatnici istih neće moći pristupiti svom radnom mjestu, kao ni korisnici usluga tih službi, znači svi građani, ako nemaju Covid-potvrdu, napisali su na svojoj Facebook stranici.

Osoba koja je emitirala uživo prijenos putem Facebook stranice i koja je jedan od organizatora prosvjeda u jednom trenutku je, dok je razgovarao s prijeteljem usred emitiranja uživo kazao “Da mi kažu streljamo te ili uzmi cjepivo, ne bih se cijepio”.

Prosvjedi svaki dan na trgu od 20 sati

“Od sutra svaku večer od 8 sati na Trgu”, kazala je jedna od prosvjednica ispred zgrade Zadarske županije koju su prosvjednici nagradili aplauzom i uzvikom “tako je”.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button