Zadar

Televiziji VOX trajno oduzeta koncesija

Na sjednici Vijeća za elektronske medije pod presjedanjem Mirjane Rakić analiziran je rad pružatelja medijskih usluga a trajno je  oduzeta koncesija zadarskoj VOX televiziji.

VOX-u je trajno oduzeta koncesija za obavljanje pružanja medijske usluge televizije na području regije D7, dakle Zadarske, Šibensko-kninske i dijela Ličko-senjske županije. Ugovor koji je VOX s Vijećem potpisao 2011. odnosno 2013. godine prestat će važiti danom konačnosti o oduzimanju koncesije.

Odluka je stupila na snagu danom donošenja 21. rujna, a bit će objavljena i u Narodnim novinama. Isto se odnosi i na oduzimanje koncesije VOX-u za područje regije D6, odnosno dijeli Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Vijeće za elektronske medije je inače raspisalo i novi natječaj za televizijsku koncesiju na ovim područjima za koji se eventualno zainteresirani koji ispunjavaju uvjete mogu prijaviti do polovice listopada.
Oznake
Vina Biograd

Related Articles

Jedan komentar

  1. We are a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in ourcommunity. Your site offered us with helpful information to work on. You have performed a formidable job andour whole community will likely be thankful to you.

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close