IzdvojenoTehnologijaZADAR Sport

TEŠKO RUGANJE I SRAMOTA: Borisu Skroći danima ne radi službena klupska e-mail adresa

Košarkaškom klubu Zadar “pokvario se e-mail”, nevjerojatna je to informacija koju smo dobili iz kluba nakon što smo pokušali još uvijek aktualnom direktoru na odlasku, Borisu Skroći postaviti neka pitanja.

Konkretno, e-mail adresa boris.skroce@kkzadar.net već nekoliko dana ne funkcionira, očito radi pretrpanog inboxa, a sve što pošaljete na taj e-mail vraća se nazad s porukom greške:
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
boris.skroce@kkzadar.net
LMTP error after end of data: 452 4.2.2 <boris.skroce@kkzadar.net> Mailbox is full / Blocks limit exceeded / Inode limit exceeded:
retry timeout exceeded
Action: failed
Final-Recipient: rfc822;boris.skroce@kkzadar.net
Status: 5.0.0

Zakazao Futuro

Domena kkzadar.net registrirana je na adresi office@futuro.hr, pa smo tako pokušali doći do Hrvoja Grandova, vlasnika tvrtke Futuro, koji je u registru naveden i kao administrativna osoba za kontakt. Međutim, do zaključka ovog teksta, Grandov nije odgovorio na naš poziv.

Boris Skroće – neozbiljnost i laži od prvog do posljednjeg dana

Sam direktor kluba, Boris Skroće, svoju karijeru u KK Zadar započeo je prije četiri godine, kazavši kako će oživjeti marketing. Ništa od navedenoga i obećanoga Skroće nije ispunio, čak štoviše, klub je pod njegovim vodstvom doživio više sramotnih blokada. Neljudski se, prema riječima samih igrača, odnosio prema svima u klubu, pa je tako nastavio i u odnosu s javnošću. Skroće je u svom mandatu s javnošću komunicirao uglavnom preko fabriciranih odgovora na sjednicama Gradskog vijeća, ali i evidentnim iznošenjem lažnih podataka o klubu i stanju u istome.

Da se i netko ozibljan javio, Skroće ne bi mogao otvoriti e-mail

Boris Skroće javno tvrdi da je završio Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer trgovinsko poslovanje, međutim, čak i da se netko htio javiti na njegov službeni e-mail boris.skroce@kkzadar.net, to mu ne bi pošto za rukom, jer, kao što smo već naveli, svi e-mailovi koji se pošalju na tu adresu – završavaju u smeću i nisu dostavljeni – radi prepunog inboxa. Krivnja tako pada podjednako na Futuro koji se bavi održavanjem servera, pa tako i prometovnog prostora, kao i na Skroći, koji unatoč tome što zna da ne može primati e-mailove, ništa nije poduzeo da se taj problem riješi. Ali zašto bi i pokušavao kad ga ionako čeka siguran posao u – Vodovodu, ako je vjerovati izvorima iz Grada Zadra.

Related Articles

Back to top button