IzdvojenoTehnoZADAR Sport

TEŠKO RUGANJE I SRAMOTA: Borisu Skroći danima ne radi službena klupska e-mail adresa

Košarkaškom klubu Zadar “pokvario se e-mail”, nevjerojatna je to informacija koju smo dobili iz kluba nakon što smo pokušali još uvijek aktualnom direktoru na odlasku, Borisu Skroći postaviti neka pitanja.

Konkretno, e-mail adresa boris.skroce@kkzadar.net već nekoliko dana ne funkcionira, očito radi pretrpanog inboxa, a sve što pošaljete na taj e-mail vraća se nazad s porukom greške:
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
boris.skroce@kkzadar.net
LMTP error after end of data: 452 4.2.2 <boris.skroce@kkzadar.net> Mailbox is full / Blocks limit exceeded / Inode limit exceeded:
retry timeout exceeded
Action: failed
Final-Recipient: rfc822;boris.skroce@kkzadar.net
Status: 5.0.0

Zakazao Futuro

Domena kkzadar.net registrirana je na adresi office@futuro.hr, pa smo tako pokušali doći do Hrvoja Grandova, vlasnika tvrtke Futuro, koji je u registru naveden i kao administrativna osoba za kontakt. Međutim, do zaključka ovog teksta, Grandov nije odgovorio na naš poziv.

Boris Skroće – neozbiljnost i laži od prvog do posljednjeg dana

Sam direktor kluba, Boris Skroće, svoju karijeru u KK Zadar započeo je prije četiri godine, kazavši kako će oživjeti marketing. Ništa od navedenoga i obećanoga Skroće nije ispunio, čak štoviše, klub je pod njegovim vodstvom doživio više sramotnih blokada. Neljudski se, prema riječima samih igrača, odnosio prema svima u klubu, pa je tako nastavio i u odnosu s javnošću. Skroće je u svom mandatu s javnošću komunicirao uglavnom preko fabriciranih odgovora na sjednicama Gradskog vijeća, ali i evidentnim iznošenjem lažnih podataka o klubu i stanju u istome.

Da se i netko ozibljan javio, Skroće ne bi mogao otvoriti e-mail

Boris Skroće javno tvrdi da je završio Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer trgovinsko poslovanje, međutim, čak i da se netko htio javiti na njegov službeni e-mail boris.skroce@kkzadar.net, to mu ne bi pošto za rukom, jer, kao što smo već naveli, svi e-mailovi koji se pošalju na tu adresu – završavaju u smeću i nisu dostavljeni – radi prepunog inboxa. Krivnja tako pada podjednako na Futuro koji se bavi održavanjem servera, pa tako i prometovnog prostora, kao i na Skroći, koji unatoč tome što zna da ne može primati e-mailove, ništa nije poduzeo da se taj problem riješi. Ali zašto bi i pokušavao kad ga ionako čeka siguran posao u – Vodovodu, ako je vjerovati izvorima iz Grada Zadra.

Related Articles

Komentari

 1. Pozdrav, trebate li zajam s niskom kamatom od 2% Jeste li odbijeni bankovne zajmove jer nemate nikakvih kolaterala ili imate loše kreditne? Jeste li umorni od bankarskog stresa? Zatim ste na pravom mjestu s nama kontaktirate putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

 2. zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

 3. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close