IzdvojenoZadar

Težak poraz Antuna Novoselovića i Sabine Glasovac: Kandidat kojega su forsirali izgubio je od Renate Sabljar Dračevac

Renata Sabljar Dračevac postala je nova – stara predsjednica ŽO SDP-a zadarske županije, odlučilo je tako nešto više od 400 birača ove vječne oporbene stranke kada su u pitanju izbori za gradonačelnika Zadra i župana Zadarske županije.

Pobjeda Sabljar Dračevac i težak poraz kandidata Sabine Glasovac i Antuna Novoselovića zapravo nikoga upućenog u zbivanja oko ove praktički nevidljive i loše vođene “oporbene” stranke i ne čudi.

Poraz Sabine Glasovac i Antuna Novoselovića

Poraz Gašija kojega je godinama u prvi plan ‘gurala’ nekadašnja predsjednica GO SDP-a grada Zadra Sabina Glasovac koja je Gašija ujedno i postavila za kandidata za svog zamjenika u utrci za gradonačelnicu 2017. godine zapravo je, poslije spomenutih izbora u kojima je Glasovac osvojila najmanje glasova u povijesti jednog kandidata kojega je podržavao SDP (puno manje i od Ive Bilića koji je bio nestranački kandidat 2013.) njen drugi težak poraz u nešto više od godinu dana.

Iako su za Gašija lobirali i Ranko Ostojić, Peđa Grbin, pa i predsjednik GO DDP-a grada Zadra, Antun Novoselović, članstvo je odlučilo kako ni Gaši, ali ni Duško Polovina ne uživaju njihovo puno povjerenje.

Totalitarni Gaši i brutalan mapad na slobodu govora i novinare

Gašiju zasigurno nije pomogla ni činjenica kako je u više navrata javno napadao, vdijeđao i ponižavao novinare, neke imenom i prezimenom kao Šenola Selimovića. On je, naime u jednoj od svojih maestralnih izjava kazao kako bi pojedinim novinarima zabranio rad u svojoj struci, čak iako ti novinari nikad nisu pravomoćno osuđeni ili se protiv njih ne vodi nikakav sudski postupak.

Kako doznajemo, neki članovi najavili su kako će u narednih nekoliko dana, nezadovoljni izbornim rezultatima, zatražiti ispisnicu iz stranke. 

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close