IzdvojenoZadar

Tko je poremećeni HDZ-ovac koji Zadrankama obećava posao u zamjenu za seksualne usluge?

Redakciji ZADAR Newsovog partnerskog portala Megamedia obratilo se nekoliko djevojaka sa šokantnim ispovijestima.

Priča prva. – Tijekom studija na zadarskom Sveučilištu, a prilikom predstavljanja jedne knjige, upoznala sam člana Gradskog odbora zadarskog HDZ-a. Zapravo, upoznao je on mene. Prišao mi je i bez okolišanja mi „na prvu“ udijelio par komplimenata na moj izgled. U narednih dvadeset minuta već mi je obećao da će mi, kad diplomiram, naći posao u jednoj od zadarskih škola, samo neka razmijenimo brojeve. Obzirom da je u Hrvatskoj lutrija dobiti posao, a oni koji dobiju priliku raditi, uglavnom to dobiju preko veze, dala sam tom gospodinu broj i nakon par dana me pozvao na kavu. Opet je obećavao posao, samo neka diplomiram, pravio se najveći prijatelj, dodirivao mi je ruku, koljeno dok je razgovarao o poslu. Dijelio mi komplimente kako HDZ-u trebaju mladi kao ja, kako davno nije vidio nekog tako pametnog… Uglavnom, u narednih nekoliko mjeseci, više puta smo se nalazili na kavama, ručkovima, jednom me pokušao odvući na produženi vikend u Sloveniju, drugi put na nekakav izlet brodom s nekim njegovim stranačkim kolegama i tako stalno. Zapravo me htio odvući u krevet, no nisam pristala, a nisam dobila ni posao. Uvidjevši da neću s njim spavati, prestao me nazivati. Kad sam diplomirala nakon nekoliko mjeseci, ja sam njega zvala obzirom da sam“pametna, lijepa i sposobna“ i kao takva baš odgovaram HDZ-u, no dobila sam hladni tuš. Rekao mi je doslovno sljedeće: „Nikad nećeš dobiti posao u struci. Ti bi da ja tebi nešto dam, a ti meni nisi ništa dala!“ i poklopio slušalicu!, kazala nam je jedna studentica s Makarskog primorja.

Nažalost, najgore je prošla Ana R. (podaci poznati redakciji, op.a.) koja je prije dvije godine čak bila u vezi s jednim, naravno oženjenim, zadarskim HDZ-ovcem.Njene sreće nije bila druga djevojka koju je njezina najbolja prijateljica upoznala sa jednim visokopozicioniranim zadarskim HDZ-ovcem, involviranim u rad Grada Zadra, ali i samog Gradskog odbora HDZ-a.

Priča druga. – Sjećam se, sjedili smo moja prijateljica i ja u jednom kafiću u zadarskoj Varoši, donijela mi je nekakvu sitnicu za moj 17.rođendan. U jednom trenutku kraj nas je prolazio taj visoki krupni muškarac kojem se moja prijateljica srdačno javila, a on je tada prišao stolu i sjeo s nama. Jako se zainteresirao za mene, poklanjao mi je veliku pažnju.Pitao me što radim, a kad sam mu rekla da tražim nekakav sezonski posao, rekao mi je da on može srediti dobar posao i dobru plaću i tražio moj broj. Nisam mu htjela dati broj, ali je  moja prijateljica navaljivala da  mu dam jer da je on važan i da neću požaliti. Mjesec dana kasnije, morala sam promijeniti broj telefona jer mi je slao proste fotografije, neprimjerene poruke, tražio je da se nađemo. Užas!, priča nam ova djevojka iz Zadra koja još traži sezonski posao.

Priča treća. – Danas kad o svemu razmišljam, osjećam se kao najveća glupača na svijetu. Taj majmun kojeg svako malo imamo prilike gledati u tisku i na portalima kako daje nekakve „važne“ izjave za javnost mi je obećavao brda i doline. Prema njemu, trebala sam biti na čelu jedne ustanove, jer, govorio mi je, nebo je granica. Da. Bila sam glupa, naivna i za moju glupost nema opravdanja. Potičem iz siromašne obitelji, imam troje mlađih braće i sestara, majka nikad nije radila, otac u mirovini. Mislila sam da posao mogu dobiti jedino preko veze. Nisam spavala s tim čovjekom samo zbog njegovih, pokazalo se, ispraznih obećanja. Bila sam zaljubljena u njega. Bio mi je pojam muškarca. Uvijek u odijelu, stalno mu zvoni mobitel, ljudi mu se na ulici javljaju s poštovanjem, vozi solidan automobil, izgleda solidno. 17 sam mjeseci bila s njim u vezi. Proputovali smo čitavu Hrvatsku, upoznavao me s važnim ljudima, obećavao posao, ali sve je to bila jedna velika prevara. Kako je vrijeme prolazilo, vidjela sam da mnogi dobivaju posao, ali na mene nikako da dođe red. Odustala sam o čelnih pozicija, bilo bi mi dovoljno da radim na pola radnog vremena u nekoj seoskoj školi, samo da radim! Ali ni to nije bilo moguće. Iskorištavao me dan za danom, a ja sam, glupača, slijepo vjerovala. Razmišljala sam i da ga tužim, ali ne mogu od sramote. Kako ću objasniti obitelji, rodbini, prijateljima da sam bila u vezi s oženjenim muškarcem s kojim sam krenula u vezu jer mi je obećavao posao, a  kasnije se i zaljubila? Proklet bio dan kad sam ga upoznala!; navodi ova djevojka iz okolice Benkovca koja nam je dala na uvid na stotine SMS poruka s erotksim nabojem koje joj je ovaj zadarski HDZ-ovac tijekom njihove ljubavne avanture svakodnevno slao…

Slijedi poučak…

Drage djevojke, nemojte biti naivne. Zadarski HDZ-ovci imaju dugogodišnji modus operandi kojim obmanjuju, lažu, obećavaju i konačno ne ispunjavaju. U međuvremenu će vas iskoristiti, osramotiti i uništiti sve ono zdravo u vama, piše Mega media.





Related Articles

Back to top button