IzdvojenoZADAR Sport

Toni Prostran potpisao za Porto: “Vjerujem da je pred nama dobra sezona”

Zadranin Toni Prostran koji je prošlu sezonu započeo u Grčkoj, a završio u Švedskoj, svoju karijeru će nastaviti u portugalskom Portu.

Iako za Kolossos Rodou nije nastupao puno, Prostranova rola ostala je zabilježena u pobjedi njegovog kluba protiv pobjednika Champions league, AEK-a. Na spomenutoj utakmici, Toni je zabio 13 koševa uz 6 asistencija. Nakon ozljede, Prostran napušta Grču i završava sezonu u Jämtland Basketu.

Za napomenuti je i podatak kako je Jämtland Basket u trenutku Prostranovog potpisa bio sedmi na tablici, da bi na kraju sezone završili na trećem mjestu. Toni je u prosjek za Jämtland Basket zabijao 15.7 koševa uz 5.1 asistenciju po utakmici.

Ispisao povijest Baltičke lige sa 17 asistencija na jednoj utakmici

U sezoni 2016/2017 Prostran je nastupao za litvanski Nevėžis Kėdainiai za koji je odigrao utakmicu za povijesti. Osim što je bio najbolji asistent lige sa 7 asista po utakmici u prosjeku, Prostran je postavio rekord od čak 17 asistencija na jednoj utakmici, što spada u najveći rekord u povijesti Baltičke lige.
 
– Radujem se odlasku u Portugal. Kao što i sami znate, radi se o vrlo profesionalnoj  sportskoj organizaciji koja objedinjuje košarkaški i nogometni klub. Samo neka bude zdravlja, a za ostalo ćemo lako uz sportski trud i rad. Vjerujem da je pred nama dobra sezona, a tu su i kvalifikacije za Champions League. Sve u svemu, očekujem dobru sezonu u svom novom klubu – kazao je Prostran u prvom razgovoru za medije otkako je potpisao za novi klub.

Komentari

  1. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

  2. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

  3. Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo 24-satnu internetsku uslugu zajmova s ​​financijskim kreditima uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za više informacija putem e-maila: rosanne_credit@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close