ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Tornado poziva na utakmicu Zadar – Igokea

kk zadarPobjeda u Novom Mestu dobar je poziv za subotnju utakmicu. U Krešin dom nam dolazi Igokea. Zadar uz našu podršku može doći do svoje vrlo važne 3 pobjede. Odmah sljedeći vikend imamo vrlo izglednu priliku za nastaviti niz pobjeda, dolazi nam MZT Skopje. Zamislite koliko bi samo te dvije pobjede značile našem klubu i pozitivnoj atmosferi. Jako puno! Koje nam gostovanje slijedi poslije toga? Slijedi nam gostovanje u Draženovom domu protiv najljućeg rivala Cibone. Doista lijepa prilika da Zadar nakon dugo vremena ima pristojnu podršku svojih pristalica u Zagrebu.

Kako mi možemo pomoći Zadru u predstojeće dvije domaće utakmice ?Možemo mu pomoći prvenstveno na način da shvatimo da Zadar ove utakmice neće dobiti bez naše podrške. Neće biti nimalo lako. Radi toga ostavite svoj glas i dlanove, podržimo igrače nakon svakog dobrog poteza, a još više nakon lošega jer to tjera igrače da zaborave na pogrešku i pokušaju je ispraviti svojim htijenjim proizašlim iz naše podrške.

Upravo je to falilo protiv Mega Vizure, u ključnim momentima kada se utakmica lomila nismo nastavili pružati podršku i riješiti utakmicu već smo dozvolili negodovanjem većeg broja pojedinaca da se u naše momke utjera strah, a gostujući igrači da to mudro iskoriste. Ne dopustimo to! Zadar je institucija i podrška mu se pruža svih 40 minuta.Svi koji su željni klub podržati najjače moguće te su željni pomoći Tornadu i svim mlađim momcima da još više ojača i vrati stari sjaj neka se pojave na tribini Tornada, a ostali podržite pjesmu Tornada na svojoj tribini. Nikad nećemo dopustiti da nam od Krešinog doma naprave kazalište.Idemo i kontra svih bivših uhljeba i uprava koje su dovele do ovoga stanja u klubu.

SUBOTA, 17:00 – ZADAR – Igokea. VIDIMO SE!

https://www.facebook.com/events/525956334160390/

Pobjeda u Novom Mestu dobar je poziv za subotnju utakmicu. U Krešin dom nam dolazi Igokea. Zadar uz našu podršku može doći do svoje vrlo važne 3 pobjede. Odmah sljedeći vikend imamo vrlo izglednu priliku za nastaviti niz pobjeda, dolazi nam MZT Skopje. Zamislite koliko bi samo te dvije pobjede značile našem klubu i pozitivnoj atmosferi. Jako puno!

Koje nam gostovanje slijedi poslije toga? Slijedi nam gostovanje u Draženovom domu protiv najljućeg rivala Cibone. Doista lijepa prilika da Zadar nakon dugo vremena ima pristojnu podršku svojih pristalica u Zagrebu.

Kako mi možemo pomoći Zadru u predstojeće dvije domaće utakmice ?
Možemo mu pomoći prvenstveno na način da shvatimo da Zadar ove utakmice neće dobiti bez naše podrške. Neće biti nimalo lako. Radi toga ostavite svoj glas i dlanove, podržimo igrače nakon svakog dobrog poteza, a još više nakon lošega jer to tjera igrače da zaborave na pogrešku i pokušaju je ispraviti svojim htijenjim proizašlim iz naše podrške. Upravo je to falilo protiv Mega Vizure, u ključnim momentima kada se utakmica lomila nismo nastavili pružati podršku i riješiti utakmicu već smo dozvolili negodovanjem većeg broja pojedinaca da se u naše momke utjera strah, a gostujući igrači da to mudro iskoriste. Ne dopustimo to! Zadar je institucija i podrška mu se pruža svih 40 minuta.

Svi koji su željni klub podržati najjače moguće te su željni pomoći Tornadu i svim mlađim momcima da još više ojača i vrati stari sjaj neka se pojave na tribini Tornada, a ostali podržite pjesmu Tornada na svojoj tribini. Nikad nećemo dopustiti da nam od Krešinog doma naprave kazalište.
Idemo i kontra svih bivših uhljeba i uprava koje su dovele do ovoga stanja u klubu. Kontra Radića i HKS-a!

NEDAMO ZADAR!

SUBOTA, 17:00 – ZADAR – Igokea. VIDIMO SE!

https://www.facebook.com/events/525956334160390/





Related Articles

Back to top button