IzdvojenoZadar

U tajnosti se sastali Enio Meštrović i Ante Kalmeta: Sve oko jamstva za Liburnijin kredit je dogovoreno

KAD SE MALE RUKE SLOŽE...

Iako Gradsko vijeće Grada Zadra na prošloj sjednici nije dalo jamstvo za kredit prijevozničkoj tvrtki Liburnija, čini se kako su se stvari uvelike promijenile u posljednjih dvasesetak dana, doznaje ZADAR News. 

Meštrović je, sa svojim vijećnicima, podsjećamo, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća odbio podržati jamstvo za zaduživanje u iznosu od 10 milijuna kuna zacLiburniju dok ne obavi sastanak, kako je i sam javno kazao, s predsjednikom Nadzornog odbora te tvrtke, Antom Kalmetom, sinom Božidara Kalmete.

Meštrović je javno je rekao da se želi sastati s Antom Kaometom

– Sastanak je obavljen u tajnosti i stvar je dogovorena. Enio i njegovi bit će za izglasavanje jamstva, govori nam izvor dobro upućen u zbivanja oko Liburnije. 

Dodajmo ovome i podatak kojega je u razgovoru za ZADAR News potvrdio i sam direktor te tvrtke, Edvin Šimunov, kako je prije dva dana održana sjednica Nadzornog odbora koju je vodio Ante Kalmeta, predsjednik NO-a na kojoj je usvojeno financijsko izvješće. 

Usvojeno izvješće Liburnije, sjednicom NO-a predsjedavao Ante Kalmeta

Iako smo u više navrata polušali doći do Meštrovićevog  komentara o cijeloj situaciji, on do zaključka ovog članka nije odgovarao na naše pozive. 

Je li ovo još jedna u nizu točaka na kojoj će Meštrović i njegovi vijećnici spasiti HDZ, znat će se ubrzo. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button