112IzdvojenoZadar

U Velebitskoj ulici osvanuo grafit ‘Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati’

Nakon rasističkog napada i premlaćivanja američkih gay vojnika i grafita s Bilog briga u kojemu se pozivalo na klanje Srba i hranjenje mačaka s istima, ulice Zadra ovih dana “ukrasio” je još jedan degutantan grafit. 

Da stvar bude gora, komunalno redarstvo danas uopće nije reagiralo na ispisani grafit iako se on od jučer nalazi na najfrekventnijoj zadarskoj ulici, odmah ispod popularne “Male pošte”. Tako je Velebitska ulica od jučer išarana ustaškim simobolom (stilizirano U i križ iznad slova, op.a.) i natpisom “Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”.

Ni zadarska policija nema informacija o mogućem počinitelju više kazenih djela. A hoće li im pomoći nadzorne kamere s obližnjih poslovnih objekata koje su mogle snimiti eventualne počinitelje, ostaje nam za vidjeti  

Podsjetimo, iako je zadarska policija prije nekoliko dana izjavila kako traga za autorima grafita s Bilog briga, do danas isti  isu pronađeni.

 

Related Articles

Komentari

  1. Možba bi slavna zadarska policija trebala istraživat njima već dobro poznate takozvane zadarske skinjare imena Ivan Zvone Dragun i Antonio Martin Bačić i malo zavirit u najveću kriminalnu organizaciju u Zadru zvana Tornado Zadar(Nisu svi tornadovci ćelavi i nacistički nastrojeni, ali velika većina je.)

  2. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally ? taking time and actual effort to make a very good article? but what can I say? I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close