112Zadar

Veliki kriminal u jednoj zadarskoj ustanovi

Istraživački tim portala Megamedia došao je do informacija kako je ustanova u vlasništvu Zadarske županije financirala jednog zadarskog posrnulog poduzetnika

Prema informacijama kojima raspolažemo, ta je ustanova svojedobno naručila veću količinu uređaja od posrnulog poduzetnika koji je kao vlasnik tvrtke, danas u stečaju, obilno darivao HDZ-ovce s kojima se rado i danas druži. Problem je nastao u trenutku kada smo vidjeli cijene kupljenih uređaja, a  koje su bile znatno skuplje od uobičajenih cijena na tržištu u to vrijeme. U moru nepravilnosti u poslovanju ove ustanove, „oči bodu“ namještene nabave na koje nitko nije reagirao, ali i usluge koje su preplaćene i do 300%. Iako je u nekoliko navrata bilo pokušaja smjene čelne osobe ove ustanove u vlasništvu Zadarske županije, ona je i dalje na svom mjestu zahvaljujući namještenom natječaju koji je raspisan i uređen na način da nitko drugi nije ni mogao aplicirati. Dodajmo na kraju i to kako smo u posjedu ispisa telefonskih poziva iz kojih je vidljivo da je čelna osoba ove ustanove redovito i neprirodno često komunicirala sa direktorima i vlasnicima tvrtki koji su dobivali dobro plaćene poslove, a sve pod pokroviteljstvom bivšeg vodstva Zadarske županije…(NASTAVLJA SE…)

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Ma nemogu da verujem , ne nije to istina pa to se u Zadru nemože da desi .To mora da je neka zabuna , pa naš Župan nebi to toleriso već bi pronto dejstvovao .

  2. zajam! zajam!! zajam!!!
    Tražite uglednu i akreditiranu privatnu tvrtku koja nudi kredite za životnu priliku. Nudimo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, hipotekarni krediti, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski krediti, konsolidacija duga i još mnogo toga. Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Nemoj više izgledati kao da smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme učinili stvarom iz prošlosti. Mi posuđujemo sredstva pojedincima i tvrtkama kojima je potrebna financijska pomoć po stopi od 2%. Nije potreban broj socijalnog osiguranja i nije potrebna provjera kredita, 100% zajamčeno. Želim koristiti ovaj medij kako bismo vas obavijestili da pružamo pouzdanu i pomoćnu pomoć i rado ćemo vam ponuditi zajam.
    Pošaljite nam e-mail na: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) kako biste se prijavili za kredit

  3. Pobego Bobi od problema i kriminala u Županijskoj ustanovi čak u daleku Kinu ? Ali USKOK če da dejstvuje po službenoj dužnosti i bez Bobija .

  4. Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

  5. Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close