IzdvojenoZadar

VIDEO – Branimir Kamber: “Najteže je bilo pred kameru dovesti heroinske ovisnike”

Branimir Kamber, humanitarni djelatnik, model, glazbenik i redatelj iz Zadra koji je zakazao prezentaciju dokumentarnog filma “U’što igra” za 15. travnja, za ZADAR News odgovorio je na neka ključna pitaja o filmu.
Prema video najavama koje posljednjih dana Kamber objavljuje na svom YouTube kanalu, kao što je već poznato, filmu će se baviti s tri teme koje su obilježile devedesete godine u Zadru: heroin, košarka i rat.

Video intervju s Kamberom

O tome kako je došao na ideju kreiranja dokumentarnog filma i što ga je na to potaklo, tko je sve sudjelovao u izradi dokumentarnog filma, a da tu ne ubrajamo aktere koji su davali svoje izjave, koliko je teško bilo dovesti sve ljude ispred kamere da posvjedoče o nekim teškim i traumatičnim trenucima koji su evidentno obilježili njihove živote, Što je u konačnici pouka filma onima koji će ga pogledati, mislite li s filmom ići na neke od festivala, kao i gdje će i kada Zadrani i oni koje zanima film istoga moći pogledati, Kamber nam je odgovorio u video prilogu kojega objavljujemo ispod ovog teksta.





Related Articles

Back to top button