IzdvojenoZadar

VIDEO – Dukić od novinara pobjegao na stražnja vrata, međutim, njegovi su nam ubrzo dojavili gdje se nalazi, pa smo ga zbunjenog dočekali na jednom gradilištu

Dukićevi suradnici brzinski su isplanirali gradonačelnikov posjet jednom gradilištu na Sinjoretovu - o kojemu uopće nije izviještena niti jedna redakcija

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić pobjegao je danas nešto prije podne iz zgrade Grada Zadra nakon što se ispred zgrade Grada Zadra pojavio istraživački novinar Domagoj Margetić. Margetić istražuje slučaj Živka Šarića i njegove nekretnine na kojoj je sagrađena Poliklinika, a za sve nedaće koje je doživio, okrivio je Božidara Kalmetu, Zdravka Livakovića i Zvonimira Vrančića, aktualnog predsjednika Gradskog vijeća.

Nakon što se Margetić uredno najavio dana ranije, Dukić ga prvo “nije mogao primiti zbog obaveza”. Potom je Margetić s novinarima u pratnji Dukića pričekao na Narodnom trgu, ali zadarskog gradonačelnika nije bilo, njegova tajnica Margetiću je rekla kako će “gradonačlenik biti zauzet cijeli dan”.

Margetića na Narodnom trgu nije bilo svega pet minuta jer je u prostorije zadarskog HDZ-a otišao potražiti Božidara Kalmetu, no ni njega nije bilo u stranačkim prostorijama u kojima USKOK-ov optuženik boravi svakodnevno u prijepodnevnim satima.

Nakon povratka ispred zgrade Grada Zadra, Margetić je doznao kako je Branko Dukić pobjegao na stražnja vrata, a ekipa novinara ubrzo je doznala i gdje je Dukić otišao – na Sinjoretovo kako bi “posjetio izgradnju kanalizacijske mreže”, međutim, taj očito naknadno isplanirani “event” nije bio planiran iz razloga što niti jedna redakcija o Dukićevom iznenadnom posjetu gradilišta na Sinjoretovu nije bila obaviještena.

Ipak, nešto prije podne, dva neovisna izvora iz Grada Zadra i HDZ-a dojavila su redakciji ZADAR Newsa gdje se točno nalazi zadarski gradonačelnik.

O tome kako je Dukić muljao s odgovorima i neistinama kada je u pitanju imovinsko – pravni odnos sa Živkom Šarićem pogledajte uskoro na OFF kanalu Domagoja Margetića.





Related Articles

Back to top button