IzdvojenoZadar

VIDEO – Igor Musap: Veliki moralist Marko Pupić Bakrač sagradio je kuće na gradskom zemljištu, a za isto proziva druge

EMISIJA AKTUALNO

Zadarski poduzetnik Igor Musap gostovao je u ponedjeljak navečer u emisiji Aktualno ZADAR Newsa, koristeći priliku da odgovori na nebrojene klevetničke napade od strane veterinarskog inspektora u Zadru Marka Pupića Bakrača, te je otkrio cijeli niz do sada nepoznatih ili manje poznatih detalja o istome.

– Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša su tip ljudi koji kleveće, laže i priča svašta. Prozivaju sve i svakoga. Za sve što su rekli će odgovarati pred sudom, kazao je uvodno Musap.

Kazao je da se iznenadio kada se Pupić Bakrač javno obrušio na njega nakon proslave njegova rođendana jer se, reći će, znaju još od 2010., kad je ovaj inspektor za ribu dolazio u nadzor Adrije, gdje je Musap radio.

 Zapravo je to njegov posao. Kontrola ribe. A ne sazivanje tiskovnih konferencija, čime se više bavi no svojim poslom. Dolazio je u nadzor i uz kavu bi dobio i poklon, od srca. Zato me čudi ovo iznenadno ponašanje, ničim izazvano. Kazao je javno da je to stoga što smo bivši šef Krim policije Bore Mršić i ja prijatelji!? Bore je samo radio svoj posao kad je poslao svoje ljude u pretragu njegovog stana. Ne razumijem to, kaže Musap.

O Pupićevim najavama da će “kao inspektor istražiti njegovo poslovanje”, odgovara:

– Pozivam ga da odmah dođe kod mene, iako ne znam otkud pravo da daje takve izjave. Inspektor za ribu bi se bavio turizmom?! Ove godine smo u kontroli imali i Ministarstvo turizma, Sanitarnu inspekciju, Turističku inspekciju, Epidemiološku službu, Poreznu… I sve je pozitivno ocijenjeno, bez ikakve kazne. Pupiću Bakraču bi bolje bilo da istraži sebe.

U nastavku razgovora, Musap otkriva i kako su mu izvjesni ribari posvjedočili o nepravdi koju su na poslu doživjeli od inspektora Pupića Bakrača:

– Kako sam dugo radio u Adriji, znam skoro sve ribare. Ljudima je dosta Pupića Bakrača, njegovih objeda, konstrukcija i vrijeđanja. Nazvali su me i rekli da žele svjedočiti, kažu da su dugo tukli prstace i lovili oboritu ribu, da bi on došetao i sve zaplijenio bez da je dao bilo kakav papir. Sve je odnio kući, kažu. Snimka toga je i na YouTubeu.

Sad kad su ga na prvom stupnju oslobodili, sad mu je Općinski sud super a kad nekog drugog oslobode onda je to ‘sud HDZ-a’. Pupić Bakrač je jedan cirkusant koji živi od populizma i prozivanja ljudi. Ja sam mu danas posvetio pola sata i više neću jer to ne zaslužuje. Poručio bih građanima Zadra da pročitaju neke stvari o njemu i da razmisle o tome. On prijeti da će istražiti mene, pa sam ja malo istražio njega. Službenim vozilom Ministarstva poljoprivrede uhvaćen je u obavljanju privatnih poslova vikendom, za predsjednicu RH napisao da je glupa, jednog ministra je nazvao magarcem, drugog moržem, zastupnika nacionalne manjine cigićem, prijetio je ubojstvom županu, vladu nazvao zločinačkom prije tri dana…

Nakon svih drugih nekretnina za koje se doznalo, potkraj kolovoza prošle godine oglasio je i prodaju vrijedne građevinske parcele u Opuzenu za koju se do sada nije znalo. U manje od 10 godina bavljenja politikom, izašao na izbore šest puta, a promijenio devet koalicija, svugdje je osim na radnom mjestu – malo na bazenu, pa malo na policiji, na tiskovnim konferencijama…, kaže Musap.

U nastavku, podsjeća i na nikad do kraja rasvijetljenu priču o izvjesnoj krađi konja u Lici, na činjenicu da su Pupića Bakrača svojevremeno za klevetu tužili čak i kolege u Veterinarskoj stanici, kao i na podatak da jedna činovnička obitelj u vlasništvu ima ni manje ni više no 22 stana, ličko imanje površine 18.000 m2, građevinsku parcelu na jugu Hrvatske…

– Neka objasni otkud mu sve to, kaže Musap.

Za sam kraj, još je jednom najavio tužbe protiv najbogatijeg hrvatskog inspektora.

te još jednom najavio tužbe protiv najbogatijeg hrvatskog inspektora Marka Pupića Bakrača.

Cijeli razgovor koji je preko noći pogledan više tisuća puta možete pogledati na YouTube kanalu ZADAR Newsa.

 


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button