IzdvojenoZadar

VIDEO – Kapović u virskoj ekspanziji: “Puno je toga u odlučnosti, ideji i viziji“

Vir je uspio od zapuštenog otoka postati uzor drugima i zauzeo je važno mjesto na karti hrvatskih turističkih odredišta. Barem tako tvrde njegovi čelnici.

Kako je to moguće, za Studio 4 objasnio je načelnik općine Vir Kristijan Kapović.

– Puno je toga u novcu, ali ima puno toga i u odlučnosti, ideji i viziji, objasnio je Kapović.

– Put je bio težak, prije 16 godina smo doživjeli teški napad od strane državnih dužnosnika koji su se bavili prostornim uređenjem i graditeljstvom, potpisali su nam smrtnu presudu jer su rekli da je to jedan otok u kojem mogu živjeti samo gubavci i koje treba zasut bombama i sravnati sa zemljom, oštro je rekao Kapović.

Voditelj Petar Vlahov ga je potaknuo da kaže koji su to političari.

– To je bilo za vrijeme vlade Ive Sanadera, od strane njegovog predstavnika ureda za prostorno uređenje, institucije koja se trebala baviti rješavanjem tih problema, objasnio je.

No to ih je potaknulo na djelovanje jer oni nisu od države imali veliku potporu, ističe.

Nekada im strujna mreža nije mogla izdržati sezonske uvjete, no to je sada davna prošlost. Na otoku je trenutačno aktivno više od deset gradilišta, uređuje se vodovod, javna rasvjeta, prometnice…

Spremaju se za nova ulaganja veća od 100 milijuna eura u vodovod s pročišćivačem otpadnih voda i tu imaju potporu Vlade i Ministarstva.

Računaju da će uspjeti dobiti 75 posto tih sredstava iz europskih fondova.

No usprkos svim uspjesima načelnik priznaje da je danas moguće putem političkih ili rodbinskih veza bespravno graditi na Viru.

Izvorni video pogledajte ovdjeRelated Articles

Komentari

 1. Pozdrav svima, koristim ovaj medij da vas upoznam sa privatnom tvrtkom koja daje velike pozajmice. Ponudili su mi zajam i govorim iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 2%. Jednog dana, dok sam pretraživao Internet, činilo se razočaravajućim kad sam naišao na svjedočanstvo čovjeka koji je također bio prevarant i završio s legitimnom kreditnom tvrtkom pod nazivom Jose luis zajam za kredit (joseluisloans@gmail.com) ili (joseluislosns @ aol.com)
  gdje je napokon dobio zajam. , pa sam se odlučio obratiti istoj tvrtki za zajam i tada sam im ispričao svoju priču kako su me prevarili 4 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim što su mi nanijeli više boli. Objasnio sam tvrtki poštom i sve što su mi rekli da više ne plačem jer ću dobiti zajam od njihove tvrtke, a također sam odabrao pravi kontakt s njima. Ispunio sam obrazac za kredit i ispunio sve što sam tražio i dao mi kredit od 34.000 eura za ovu sjajnu tvrtku, kojom je upravljao gospodin Jose luis. Danas sam sretan zbog svoje obitelji jer mi je ova tvrtka dala zajam, pa sam dao zavjet da ću stalno putem interneta svjedočiti kako sam dobio kredit. Trebate li hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte jose luis zajam putem e-maila: (joseluisloans@gmail.com) ili
  (joseluislosns@aol.com)}. Mislim da i drugi ljudi svjedoče o istom poštenom zajmodavcu

 2. KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., zajam kompanije ………….. itd
  Email ………. (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ………………. ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close