IzdvojenoKulturaZadar

VIDEO – Klapa Puntamika predstavila novu pjesmu – Škuribanda

KLAPA PUNTAMIKA  – ŠKURIBANDA  (OFFICIAL VIDEO)

Glazba: Denis Maričić Dendo

Tekst: Denis Maričić Dendo – Marko Dunatov

Aranžman: Saša Gajić

Vokalni aranžman: Jure Perica

Miks i mastering: Igor Ivanović 

Studio: Music 4 life

Producent: Tomislav Pehar

Gitare: Zlatko Brodarić

Violina: Domagoj Bašić

Redatelj spota: Toni Mađerić, Limitless Production

Model: Ana Colić

Dizajnerica: Becha Design-  Božena Bratović Smolić

Make up: Anita Maričić, Matilda Grbić.

PR Anita Maričić.

Plesna škola: Tormenta Latina Zadar

Oldtimer car: Dado Bjedov

Izvršni producent: Denis Maričić Dendo.

Sponzori: M/B Tarara, Beach bar Barka, Utković sport na vodi, Restaurant Karoca, Restaurant Castello, Dock bar, Pizzeria Montana, Vinoteka Pjegula Pjat & Pot, Perković gradnja Vrsi, Matić gradnja Vrsi, Predovan iskopi Vrsi, Luka Perinić, Općina Vrsi.

Izdavač: Croatia Records, svibanj 2021.

Klapa Puntamika  veselo predstavlja novu pjesmu Škuribanda, u izdanju Croatie Records. Najavljuju zadarski tići stoga radosno ovom pjesmom ponovni nastup na najvećem regionalnom festiv Predivna pozornica za spot opet su bili Vrsi, od samoga središta mjesta, do plaža i vrškog Lovrana. Praktički je cijelo mjesto stalo iza snimanja ove pjesme, pa klapa posebno zahvaljuje sponzorima i to redom : M/B Tarara, Beach bar Barka, Utković sport na vodi, Restaurant Karoca, Restaurant Castello, Dock bar, Pizzeria Montana, Vinoteka Pjegula Pjat & Pot, Perković gradnja Vrsi, Matić gradnja Vrsi, Predovan iskopi Vrsi, Luka Perinić Načelnik općine Vrsi. Svima od srca veliko hvala! 

alu, trinaestom CMC festivalu u Vodicama, u lipnju ove godine. 

Za glazbu najnovije pjesme nastale u DMD Glazbenoj Manufakturi je zaslužan Denis Maričić Dendo, koji s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove Škuribande. Aranžman potpisuje Saša Gajić, vokalni aranžman Jure Perica, a audio produkciju Tomislav Pehar, u čijem je studiju Music 4 life pjesma i snimljena. Gitare svira Zlatko Brodarić, a violinu jednako virtuozno naš Domagoj Bašić. 

Predivnoj Ani Colić povjerena je ženska uloga u spotu. Ana je nosila dizajnersku haljinu Božene Bratović Smolić iz Becha designa, a za make up pobrinule su se Matilda Grbić i Anita Maričić, koja uvijek odlično odradi odnose s javnošću i organizaciju. Izvršni producent pjesme i spota je voditelj klape Denis Maričić Dendo.

Tu je i naš maestro Igor Ivanović, koji i za ovu pjesmu potpisuje miks i mastering. Jako lijepo iskustvo bila je suradnja s mladim Tonijem Mađerićem iz Limitless Productiona, redateljem  spota u kojem su, uz zanosnu Anu Colić, svoje mjesto našli i plesači plesne škole Tormenta Latina iz Zadra i posebno lijep oldtimer automobil Dade Bjedova. 

Snimanje su izdaleka pratili i neki stranci, gospođa u ranim tridesetima pitala je jednog člana klape što znači Škuribanda. Naš je tenor upregnuo svoje znanje engleskog, pa se misli “škuro je dark, banda je strana, side, dakle dark side…”

Ne rekavši ništa  od onog o čemu je razmišljao, veselo je zavrtio glavom i rekao: “A ne, ne gospođo,  ne more vam se to prevesti, to se samo čini, od gušta!”

Zato, dragi prijatelji, guštajte u Škuribandi!





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button