IzdvojenoZadar

VIDEO – Mario Živković: Poslali su mi odvjetnika u zatvor da me ispituje o Kalmeti i Livakoviću

INTERVJU SA SUSPENDIRANIM DJELATNIKOM GRADA

Djelatnik Grada Zadra pod suspenzijom kojemu se sudi zbog navodnih prijetnji epidemiologu Alanu Mediću i novinaru Frani Šariću, Mario Živković bio je gost emisije Aktualno.

Živković je u svom intervjuu rekao dosta toga, između ostaloga i činjenicu kako je posljednjih nekoliko godina javno upozoravao na nepravilnosti u Gradu Zadru, tvrtki Čistoća. Čak je i podnosio kaznene prijave protiv odgovornih osoba u Gradu, ali je i otkrio kako se na Diklu deponira opasni grit, zbog čega je imao više neugodnosti.

Dubravko Milin Kvisko čekao ga je satima i ispitivao zna li išta o Božidaru Kalmeti i Zdravku Livakoviću

Opisao je Živković kako mu je tadašnji direktor Čistoće Drago Maračić rekao da se javi “svojima” Dubravku Milinu Kvisku i Brunu Milinu, što ga je začudilo. Iako je Dubravko Milin Kvisko konobar u jednom ugostiteljskom objektu, a s obzirom na to da su ga iz Čistoće promptno informirali o onome o čemu se Živković raspitivao, Živković je sarkastično kazao kako je mislio da je Dubravko Milin Kvisko djelatnik Čistoće.

U nastavku intervjua Živković je opisao kako je gore spomenuti i sveprisutni Dubravko Milin Kvisko znao provoditi sate na lokacijama na koje inače ne dolazi čekajući ga i ispitujući ga zna li išta o Božidaru Kalmeti i Zdravku Livakoviću.

Odvjetnik ga je ispitivao o Božidaru Kalmeti i Zdravku Livaković

A kada su u pitanju Kalmeta i Livaković, zanimljiv je i dio intervjua u kojemu Živković opisuje kako je angažirao jednog odvjetnika koji je od njega tražio da mu kaže ima li što protiv Božidar Kalmete ili Zdravka Livakovića, nakon čega mu je Živković ukinuo punomoć i otkazao mu suradnju.

Nadalje, Živković u intervjuu kritizira HDZ-ovo, kako kaže, nesposobno vodstvo Mjesnog odbora Diklo i najavljuje vjerojatan izlazak na izbore za Mjesne odbore.

Najavljeno je novo Živkovićevo gostovanje u Aktualnom u kojemu će govoriti detaljnije o Božidaru Kalmeti

O prijavama koje je podnio USKOK-u i ostalim institucijama Živković nije konkretno govorio u Aktualnom, međutim, kako smo u međuvremenu sa Živkovićem dogovorili novi intervju koji bi se trebao emitirati uživo kroz desetak dana, od Živkovića smo dobili informaciju kako će u sljedećoj emisiji progovoriti o nekim konkretnim radnjama koje smatra kriminalnima. Neke od njih navodno se tiču i bivšeg gradonačelnika Zadra, Božidara Kalmete.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button