112IzdvojenoZadar

VIDEO – Policija nasred ceste hapsila pripadnike Tornada; Boris Marin ogorčen: “Sram me je, ovo nema veze sa Zadrom”

Zadarska policija  izvela je danas filmsku akciju privođenja pripadnika Tornada  koji su izvučeni iz vozila, polegniti uz prometnicu te s lisičinama privedeni u PU zadarsku na krim – obradu koja je u tijeku. Tom su događaju svjedočili vozači u prometu, koji su se vozili raskrižjem  kod Supernova centra gdje se zbila zasjeda, piše 057info.

Jedan pripadnik Tornada je pobjegao, tako da privedeno devetorica članova navijačke skupine. U pozadini tog nesvakidašnjeg događaja je, kako se neslužbeno doznaje, sukob s drugom navijačkom skupinom Torcide iz Murvice  oko murala posvećenog Hajduku. Članovi Tornada uz svoje  navijačke rekvizite, a to su palice, otišli su tako naoružani u Murvicu kako bi prebojali mural (?). Po povratku ih je zaskočila zadarska policija koja im je priredila blokadu na cesti.

Policija je još jučer dobila dojavu da neke osobe uništavaju taj mural, ali nitko  nije zatečen  u Murvici. Za razliku od jutros kada je policija naišla na nepoznate osobe koje su se razbježale kada su ih vidjeli, kazala nam je  Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske. Policija im je pripremila zasjedu po povratku iz Murvice gdje su privedeni uz upotrebu sredstava prislile.  Za jednim je u tijeku potraga.

Boris Marin, doživotni počasni predsjednik Tornada na svom Facebooku je objavio tekst kojega prenosimo u cijelosti:

PRIJATELJI MOJI. STARA MOJA TORCIDO. NEMAM RIJECI, NEMAM SLOVA SA KOJOM BI NAPISA OVU NEVIDJENU SRAMOTU. EVO SIDIH VLASI, U OVIM GODINAMA, SRAMIM SE . STID ME JE, OVE SRAMOTE IZ MOG RODNOG GRADA. VIRUJTE NA RIC, PRIJATELJI STARI MOJI. OVO NEMA VEZE SA MOJIM ZADROM I MOJIM ZADRANIMA. OVO NISU UCINILI ZADRANI. OVO JE DIJELO DOSELJENIKA U NAS GRAD… VJEROJATNO DOSELJENIH, IZ NEKE TAMO BOSANSKE PRIPIZDINE. PRAVI ZADRANI OVO NIKAD NEBI UCINILI.

TUDJI COVIK NIKAD NECE ZNATI
STO TO VEZE DALMATINSKE LJUDE.

HAJDUK ZIVI VJECNO❤️💪💪🙏
Related Articles

Back to top button