IzdvojenoKulturaZadar

VIDEO – Sanela Bačić predstavila novu pjesmu – “Zar je moguće”

Ovaj vikend u Callegro baru Zadar 25.11.2017 održala se promocija novog singla i glazbenog spota “Zar je moguće” pjesnikinje i glazbenice Sanelle Bačić iz Zadra.

Mnogobrojni posjetitelji i Sanellini prijatelji došli su podržati promociju njezinog drugog singla pod nazivom “Zar je moguće” čiji je autor teksta i glazbe Kristijan Rahimovski a autor aranžmana i producent Filip Gjud. Spot je sniman u HNK Zadar u režiji snimatelja Jerka Marića / grupa Adastra a izdavač je bio Hit Records.Fotograf koji je ovjekovječio sve najzanimljivije trenutke snimanja i druženja je Lovre Lekaj iz Zadra.

Spot je napravljen u cabaret retro stilu a uz glavnog aktera glumca Siniša Đona glumili su i članovi Sanellinog benda “Fenix“ (Marko Nakić Njake – basista , Toni Bašić – gitarista, Andrija Perinović – bubnjar, Gloria Krizman – backing vocal i Renato Krizman – klavijaturist).

Za kompletan styling benda pobrinuo se Vinko Radovčić i Ivana Habuš dok je za Sanellin styling bila zaslužna zadarska modna kreatorica Klara Dadić a za frizuru frizerski salon ” Hair for life ” Zadar. Make up je radila gospođa Ivana Šimunić s HRT-a.

Pjesma “Zar je moguće” govori o partnerskom odnosu između dvoje ljudi, koji su se zaljubili u mladosti i prepustili strastima, te su kroz svoje emocionalno sazrijevanje shvatili da su dva različita svijeta, uslijed čega dolazi do prekida i razilaska svakoga na svoju stranu. Upravo kroz taj prekid i razilazak u refrenu pjesme ‘Zar je moguće’, djevojka se pita, zar je moguće da ljubav njenog života, ona gleda preko nišana s visoka i traži oružje, od kojeg boli više i gađa ga tamo gdje su mu rane još uvijek friške.

“Kroz to se vidi da je ljuta i povrijeđena ishodom situacije između njih dvoje. Borba njihovih ega i emocija na kraju priče preuzima glavnu ulogu. Pjesma je simpatična i realna jer govori o muško – ženskim odnosima u kojima vjerujem da se na neki način svi možemo prepoznati i barem smo jednom u životu bili u sličnoj ili istoj situaciji”, rekla je pjevačica.
Promocija u Callegru održala se uz odličnu glazbenu atmosferu. Sanella Bačić i njezin bend “Fenix” izvodili su Sanellinu pjesmu “Čvor”, prvi singl, koji je svoje prvo premijerno izdanje imao 19. lipnja ove godine također u prostoru Callegra Zadar. Potom je izvela svjetske hitove Hallelujah, Killing me softly i Everytime we touch a za kraj i pjesmu “Zar je moguće”.

Program promocije bio je obogaćen i pjesničkim stihovima koje su recitirale Klaudija Tokić i Emilija Vučkov Mijatović, pjesnikinje iz Zadra, članice udruge “Riječi iznad svega”.

Ugodno druženje, odličan program koji je osmislila moderato i voditelj večeri Vesna Benić te čašica šampanjca učinila je subotnju večer zanimljivijom a glavna zvijezda večeri Sanella Bačić zahvalila se svim posjetiteljima koji su podržali njezinu promociju i dosadašnji rad.

Sanella, novo ime hrvatske glazbene scene, uskoro će snimati svoj treći singl a vrijedno je spomenuti da će izdati i svoju prvu zbirku poezije pod nazivom “Prst sudbine” čiji će izdavač biti Hrvatsko društvo književnika – ogranak Zadar, Biblioteka Književno pero.





Related Articles

Back to top button