IzdvojenoZadar

VIDEO – Vučetić: “Direktora Čistoće vidim kao običnog radnika na cesti”

Gostujući sinoć u emisiji U Fokusu Live, nezavisni kandidat za gradonačelnika Marko Vučetić kazao je kako u utrku za prvog čovjeka grada ide iz razloga što Zadar treba vratiti onima koji žive u Zadru.

Objasnio je i svoju izjavu kako bi podijelio otkaze svim direktorima gradskih tvrtki koji su na te funkcije izabrani direktnom političkom odlukom ključnih ljudi u zadarskom HDZ-u. U kontekstu te izjave, Vučetić je kazao i kako aktualnog direktora Čistoće vidi na cesti kao običnog radnika.

– Čudi me što Dukić ništa nije poduzeo po pitanju nabavke linearnog akceleratora. On zbog politike zaboravlja biti liječnik. On je kao gradonačelnik to mogao napraviti, a nije. Ako ćemo Dukića smatrati politički dobrim čovjekom, onda je on čovjek kojega je politička dobrota usnula. Ta dobrota je snivala četiri godine i sad se probudila kao jedna perfidija dobrote u kojoj on otvara razne radove i projekte od milijardu i pol kuna, a u isto vrijeme ne shvaća da je glasnogovornik svih izigranih politika i tih najava, pa smo došli do toga da je Zadru obećan Hyde park na Musapstanu – kaže između ostaloga Vučetić i napominje kako su građanima HDZ-ovci lagali i o tisućama radnih mjesta u Gaženici.

Kazao je i kako sad, u kampanji, slušamo nemušte, neinteligentne “hadezeovske” priče.

Bio je jasan Vučetić i što bi s udrugama koje godinama ne plaćaju struju i vodu, a u ugovoru s Gradom Zadrom im stoji stavka kako su dužni plaćati svoje obaveze. Za takve ne bi bilo mjesta u gradskim prostorima, ustvrdio je Vučetić.

Osvrnuo se između ostaloga i na Matu Lukića, koordinatora HSP-a za Zadarsku županiju koji negira činjenicu da se u Ustavu Republike Hrvatske spominje ZAVNOH, kazavši kako je to čovjek u kojemu ne treba tražiti nikakva racionalna uporišta.

Cijeli intervju s Markom Vučetićem pogledajte ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button