IzdvojenoKulturaZadar

VIDEO – Zadranin Jure Brkljča sudjelovao u snimanju nove verzije “Moje domovine”

Zadranin Jure Brkljača jedan je od 58 odabranih glazbenika koji su sudjelovali u obradi jedne od najpoznatijih pjesama u hrvatskoj povijesti – “Moja domovina”.

U HRT-ovom studiju ‘Anton Marti’  u kojemu se inače dodijeljuje najveća medijska nagrada – Zlatni Studio, a kao posebna poslastica istaknuto je okupljanje najkvalitetnijih i najpopularnijih glazbenika koji su s novim Band Aidom zapjevatli ‘Moju domovinu’.  

 

 

 

Related Articles

Komentari

  1. POTREBNA JE HITNA KREDITA?
    Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila nikitamarkovic99@gmail.com

  2. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? (christywalton355@gmail.com) ako želite dobiti zajam pristupačan. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close