IzdvojenoZadar

VIDEO – Zdenko Jukić: “Centar podržava Marka Vučetića za gradonačelnika i Ivu Žuvelu za župana”

U još jednoj emisiji “U Fokusu Live” gostovao je sinoć predstavnik stranke Centar za Zadar i Zadarsku županiju, doktorand na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i magistar ekonomije, Zdenko Jukić.

Na samom početku, Jukić je kazao kako stranka Centar podržava nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zadra, profesora Marka Vučetića.

Kada je riječ o kandidatu za župana, Centar je i tu bio vrlo jasan od samog početka, govori nam Jukić.

– Za gradonačelnika podržavamo Marka Vučetića, a za župana, doktora Ivu Žuvelu – kazao je Jukić i dodao kako nije tajna da je u stalnom kontaktu sa Žuvelom i kako je on njihov kandidat za župana.

Objasnio je Jukić i dosadašnje odnose u koaliciji “Srcem za Zadar” kazavši kako je prvo dogovorena suradnja SDP-a i Akcije mladih, dok su se ostale stranke priključile nešto kasnije.

Govorio je i o izradi ekonomskog plana, kazavši kako je, kada je u pitanju Akcija mladih na istome radio s Marjanom Botić.

Pred kraj intervjua Jukić je objasnio i jednu nesvakidašnju situaciju u kojoj je Zadarska županija stala u obranu njegovog privatnog interesa nasuprot Gradu Zadru koji je pokušao ilegalno zadržati njegov novac od komunalnog doprinosa.

Cijeli intervju s Jukićem pogledajte ispod ovog teksta.

(Isprike zbog tehničkih poteškoća u prvih 8 minuta u kojima se miješa zvuk sugovornika i voditelja)





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button