IzdvojenoZadar

Vijeće roditelja Srednje škole Biograd na Moru: Ne želimo Ivicu Kera za ravnatelja naše škole

LEO ZORICA - IVICA KERO 6:5

Večeras u 18 sati u prostorijama Srednje škole Biograd na Moru održana je sjednica Vijeća roditelja Srednje škole Biograd na Moru na kojoj su kandidati za ravnatelja Ivica Kero i Leo Zorica predstavili svoje kandidature. Aktualni ravnatelj, opterećen brojnim korupcijskim i ostalim aferama, Ivica Kero, koji pokušava preko svoje HDZ-ove iskaznice doći do trećeg mandata izgubio je od Lea Zorice kojemu je većina članova Vijeća roditelja dala svoj glas.

Od ukupno 11 prisutnih na sastanku Vijeća roditelja, njih 6 glasalo je za Zoricu, dok je Kero dobio svega 5 glasova čime su roditelji ovom nesposobnom HDZ-ovcu pokazali jasnu poruku – više te ne želimo za ravnatelja.
Jedan od roditelja u razgovoru za ZADAR News potvrdio je kako se Kero na sastanku ponašao nervozno i kako je neuvjerljivo govorio o svojim navodnim uspjesima.

Srednjoj školi Biograd na Moru pruža se nova prilika, hoće li je ministar Fuchs prepoznati?

– Ivica Kero sramota je hrvatskog školstva. On je hodajuće ruglo i sramota za sve poštene ljude u ovoj školi. Ono što je napravio profesoricama Zrinki Škari i Anđeli Vulin zaslužuje direktan i izvanredan otkaz. Nadamo se da će ministar Fuchs poslušati glas roditelja, a ne glas politike, korumpirane i kleptomanske politike kojoj pripada i Ivica Kero i da će u konačnici onemogućiti izbor Kera za ravnatelja u trećem mandatu. Naša škola zaslužuje novu šansu, a ta šansa ne može doći do realizacije ako ravnatelj ostane čovjek koji humanitarnu akciju za dijete oboljelo od tumora nije proslijedio njegovoj obitelji, osvetoljubivom kretenu i osobi niskog IQ-a koja se cijeli svoj život poziva na crkvu i HDZ. Nova šansa znači novi početak, a novi početak moguć je jedino uz nekoga drugoga, u ovom slučaju Lea Zoricu – kazao nam je jedan od roditelja nakon sastanka.

Roditelji Ivicu Kera opisuju kao čovjeka s niskim IQ-om

Sutra za 14 sati sazvana je sjednica Školskog odbora u sastavu: Nino Majica, Inka Batur, Šime Šimičević, Zrinka Božin Zrilić, Drina Bešenić, Nikola Mikulić i Marta Birkić na kojoj će biti odlučeno tko je novi ravnatelj Srednje škole Biograd na Moru.

Načelnici Pakoštana i Sv. Filipa i Jakova: Ako profesorice Škara i Vulin budu vraćene na posao, Kera treba smijeniti

Nakon izbora Školskog odbora ministar Radovan Fuchs trebao bi potvrditi ili ne potvrditi novoizabranog ravnatelja Srednje škole Biograd na Moru.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button