IzdvojenoZadar

ZADAR NEWS OTKRIVA: Paleka kupio električnu biciklu od 21 tisuću kuna na račun Turističke zajednice i odnio je kući

'ODNIO JE BICIKLU KUĆI I VIŠE JE NIJE VRATIO'

Turistička zajednica Grada Zadra na čelu s protagonistom afere Jaketa (više o aferi doznajte klikom ovdje) i najnesposobnijim direktorom te institucije u povijesti, Mariom Palekom kupio je na račun Turističke zajednice Grada Zadra električnu biciklu i platio je 21.750,00 kuna, otkrio je ZADAR News od izvora iz same Turističke zajednice, što su nam u konačnici u TZ i potvrdili nakon što su nam prvotno odbili dostaviti odgovor u zakonskom roku. Ipak, nakon intervencije Povjerenika za informiranje ZADAR News dobio je odgovor u kojemu TZ potvrđuje kupnju električne bicikle.

“Koristimo priliku informirati Vas kako je TZ grada Zadra za potrebe organizacije i koordinacije svakodnevnih manifestacija predviđenih Planom i programom rada TZ grada Zadra tijekom cijele godine s ciljem rješenja mobilnosti na području grada Zadra nabavila električnu biciklu 2019. godine temeljem odluke Turističkog vijeća TZ grada Zadra u iznosu 21.750,00 kuna”, stoji u odgovoru TZ ZADAR Newsu.

Mario Paleka priznao kao su mu u automobilu pronađene ukradene Paul & Shark jakete; na ključna pitanja nije htio dati odgovore

Paleka se ruga građanima Zadra tvrdeći kako je kupnja bicikle idealno i suvremeno rješenje

Da stvar bude spektakularnija, kako bi se dodatno narugali građanima Zadra, iz TZ u nastavku odgovora nam pišu kako se nabavka bicikla pokazala kao idealno i suvremeno rješenje.

“Nabavka električne bicikle pokazala se kao idealno i suvremeno rješenje mobilnosti za gradske gužve tijekom turističke sezone za obavljanje svih nužnih aktivnosti zaposlenika TZ grada Zadra uz ekološku prednost”, odgovorili su nam finalno u TZ.

Biciklu je odnio kući i više je nije vratio

Od izvora iz TZ također doznajemo kako je direktor Mario Paleka još u 2019. uzeo biciklu i više je nikad nije vratio u prostorije TZ. To dijelom potvrđuje i Ante Galić, djelatnik TZ s kojim smo komunicirali posljednjih dana koji je u razgovoru za ZADAR News kazao kako biciklu uopće nije vidio u prostorijama TZ niti je znao da TZ posjeduje električnu biciklu dok nije dobio naš upit o istoj.

Milijunski gubitak i propali koncert Rite Ore

Osim po aferi Jaketar i nadimku koji mu je ta afera nadjenula, Paleka je u javnosti postao poznat i po propalom koncertu svjetske megazvijezde Rite Ore kojega nije znao organizirati. Tada je, naime, nakon završetka koncerta na Višnjiku, kojega je posjetilo svega nekoliko tisuća ljudi utvrđeno kako je Grad Zadar zbog loše kriminalno organizacije ostao u gubitku od milijun kuna.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button