112IzdvojenoZadar

Zadarska policija: “Sutra ćemo se očitovati o Nogometnom klubu Zadar”

Kao što je i portal ZADAR News najavio prije nekoliko dana u kratkom intervjuu kojega smo objavili nakon razgovora sa sada već bivšim, odnosno smijenjenim direktorom NK Zadar, Svetkom Ćustićem, kako stvari stoje, izvidi Državnog odvjetništva i PU zadarske uskoro bi mogli započeti.

Redakcija portala ZADAR Newsa danas popodne stupila je u kontakt s Ivanom Grbin, glasnogovornicom PU zadarske koja nam je kratko kazala kako ćemo sutra dobiti više informacija o postupanju policije kada je u pitanju poslovanje NK Zadar.

– O svemu ćemo vas detaljnije izvijestiti sutra u jutarnjim satima – kazala je u razgovoru za naš portal Grbin.

Ćustić je bio nagovaran da potpiše ugovor s Knežević koji nakon potpisa nije ništa radio

Podsjetimo, prije nekoliko dana ZADAR News objavio je razgovor sa Svetkom Ćustićem koji nam je kazao kako je ugovor s aktualnim direktorom, koji je tada bio član Nadzornog odbora NK Zadar, potpisao ugovor prema kojemu je isti mjesečno dobivao 7.500,00 kn, odnosno, radilo se o tri mjeseca i iznosu od ukupno 22.500,00 kn. Prema riječima Ćustića, taj ugovor s Damirom Kneževićem potpisao je pod svojevrsnom prisilom, odnosno, kazao je kako je isti potpisao na nagovor članova Nadzornog odbora.

– Ja sam potpisao taj ugovor jer su me oni pritiskali da to učinim. Knežević nije bio sposoban za taj posao i on praktički ništa nije radio u klubu – kazao je za kraj Ćustić za ZADAR News.

Knežević je organizirao donatorsku večeru na kojoj je prikupljeno 0 kuna

Prema riječima samog direktora Kneževića, on je za gore spomenuti novac organizirao donatorsku večeru za NK Zadar na kojoj je prikupljeno ravno nula kuna.

To nam je potvrdio i Svetko Ćustić

– Nula kuna je prikupljeno na toj večeri. Ja sam doveo neke svoje prijatelje koji su pomagali klub i ranije. I to je to. Knežević je prikupio okruglo nula kuna na donatorskoj večeri – kazao je za kraj Ćustić.

Nadzorni odbor NK Zadar danas čine: Predsjednik Josip Miočić i članovi Krešimir Zorić, Šime Kokić i Damir Kalapač.





Related Articles

Back to top button