ZadarZadne-Izdvojeno

Zadarski Aluflexpack novi – među 10 najboljih poslodavaca u potrazi za radnom snagom

H7R37Fc8_400x400Doći do posla nikada nije bilo teže, a biti te sreće i zaposliti se na neko od najatraktivnijih i najbolje plaćenih radnih mjesta bio bi presedan – sarkastično će zaključiti većina nas.

No nemoguće nije, a koja su trenutačno u Hrvatskoj najpoželjnija upražnjena radna mjesta prate stručnjaci s gospodarskog portala Poslovni hr.

Na listi najboljih poslodavaca u potrazi za radnom snagom našao se zadarski Aluflexpack novi koji trenutačno treba direktora ljudskih potencijala.

RADE S COCA-COLOM, FERREROM…

Firmu čija je glavna djelatnost proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, već odavna uzimamo za pozitivan primjer u moru loših gospodarskih vijesti.

Važno je spomenuti da Aluflexpack 85% svog prometa ostvaruje na međunarodnom tržištu. Njihovi dobavljači su, između ostalih, Coca-Cola, Franck, Ferrero, Nestle, Pliva, Podravka…

Uz Aluflexpack novi na listi Poslovnog hr. našli su se; Rimac Automobili koji traže menadžera, Posao hr koji zapošljava prodajnog predstavnika, Press Glass, Dekra zapošljavanje, Sergey Franck International, METRO Cash & Carry Hrvatska, Kofein…

 





Related Articles

Back to top button