ZadarZADAR Sport

Zadarskim judašima tri državne bronce

IMG_20150902_WA0000_1444771369Ovog vikenda u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u judu u konkurenciji mlađih seniora i seniorki do 23 godine i mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina.

Na ovogodišnjem državnom prvenstvu za ove dvije uzrasne kategorije nastupilo je 320 natjecatelja iz 35 kluba. Predvođen trenerima Juricom Zankijem i Stipom Grgasom, Judo klub Zadar je nastupio sa tri natjecatelja u kategoriji mlađih seniorki i mlađih seniora te sa 5 natjecatelja u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja. U konkurenciji mlađih seniorki Zrinka Miočić je u kategoriji preko 78 kilograma osvojila brončano odličje.

U konkurenciji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja Nina Katuša i Luka Mijić su također osvojili brončana odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili Marko Vrkić i Ante Kovačević (mlađi seniori) i Hari Mičić, Jakov Džapo i Bartol Pilić (mlađi kadeti)

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. When I came upon your site, I must say your webpage is really cool I just love the content, its outstanding ! I’m in a bit of a rush in this instance to completely read your blog but I have favorited it. I will be back when I free up some time. Bravo for a great site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close