ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Zadrani Obradovića i Fener dočekali u Zagrebu

Fenerbahce_Ulker_1_1410988926Turski klub Fenerbahce Ulker izazvao je zanimanje brojnih putnika na redovnoj liniji Istanbul – Zagreb. Željko Obradović, jedan od najtrofejnijih košarkaških trenera današnjice, vodi tursku momčad, preko Zračne luke Zagreb, na Zadar Basketball Tournament.

U Zračnoj luci dočekali su ih novinari i organizatori Zadar Basketball Tournamenta koji počinje sutra, 18., te traje sve do nedjelje, 21. rujna, u zadarskom ŠC Višnjik.

“Putujemo u Zadar – grad košarke, grad velikana kao što su Krešimir Ćosić i Pino Giergia. Za Zadar me veže mnogo lijepih uspomena i angedota, veselim se susretu sa starim prijateljima!” – izjavio je Željko Obradović, trener Fenerbahcea i dodao: “Iskoristit ćemo turnir na najbolji mogući način da vidimo što smo do sada radili, da dobijemo realnu sliku što možemo očekivati tijekom sezone. Tu je, kao i uvijek, respekt prema svim klubovima.”

U dvorani Krešimira Ćosića, uz Fenerbache Ulker zaigrat će Galatasaray Liv Hospital, KK Cedevita, Alba Berlin, Darussafaka Dogus i domaćini KK Zadar. Košarkaški spektakl svojim će nastupom začiniti i popularne ljubljanske plesačice Zmajčice.

Veliko je zanimanje i među zadarskim navijačima, koji će imati prigodu po prvi puta vidjeti kakvu je momčad Zadar pripremio za novu sezonu. Ulaznice za Zadar Basketball Tournament prodaju se po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu za tribine (dvije utakmice, finalni dan tri utakmice), a paket ulaznica za četiri dana (devet utakmica) je po cijeni od 130 kuna. Dnevna ulaznica za tribinu Obiteljski VIP može se osigurati po cijeni od 50 kuna, a paket ulaznica za 160 kuna.





Related Articles

Back to top button