Vijesti

Zapaljeni Mercedes vrijedan 100 tisuća eura u vlasništvu je Zdenke Zrilić

Kako neslužbeno doznaje redakcija portala ZADAR News, automobil vrijedan 100 tisuća eura koji je zapaljen u noći s ponedjeljka na utorak na Branimirovoj obali bio je u vlasništvu tvrtke zadarske poduzetnice Zdenke Zrilić.

Prema informacijama PU zadarske, trojica maloljetnika koji su izazvali požar na spomenutom automobilu štićenici su Doma za odgoj djece i mladeži Zadar.

Trojica maloljetnika privedeni su sucu za maloljetnike, a nakon ispitivanja 18-godišnjak iz Zagreba i 17-godišnjak iz Rijeke pušteni su da se brane sa slobode, uz kaznenu prijavu za tešku krađu dok je 15-godišnjak iz Karlovca po prijedlogu Općinskog državnog odvjetništva dobio mjesec dana istražnog zatvora.

Prema dostupnim informacijama, trojac je svoj pohod započeo u ponedjeljak navečer. Pritvoreni 15-godišnjak osumnjičen je da je razbio izlog u ulici Hrvoja Vukčića Horvatinića. Zanimljivo, iz trgovine nisu ukrali ništa.

Nakon diverzije na poluotoku, navodno su su provali u jedan vezani brod na Liburnskoj obali počinivši stetu od tisuću kuna. Tada su navodno ušli i u drugi brod koji nije bio zaključan. Iz njega su ukrali četiri signalne rakete i jednu bengalku.

Oko 2.20 sati došli na parkiralište na Branimirovoj obali kada je 15-godišnjak zapalio baklju. U trenutku kada je baklja dogorjela, u namjeri da se ne opeče, bacio ju je pod prvi auto koji nu se našao u blizini. Automobil pod koji je pala baklja bio je onaj u vlasništvu gore spomenute poduzetnice. Vidjevši što su napravili, maloljetnici počeli su vikati: “Požar, požar!”

Nakon što je čuo zapomaganje, djelatnik kockarnice koja se nalazi preko puta istrčao je na ulicu s aparatom za gašenje te je uspio ugasiti požar na automobilu.

Komentari

 1. Jeste li u potrazi za vrlo istinske kredite po povoljnom kamatnom stopom od 2%, na temelju povoljnih kredita uvjetima?
  Treba li vam zajam da riješite svoj dug ili plaćate račune? Jeste li bili odbili cijelo vrijeme sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Zajmovi
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni zajmovi
  * Kućni zajmovi
  * Zajmovi za konsolidaciju dugova
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo korisnika naš je cilj kada se prijavljujete s nama, prijavljujete se na pouzdano poduzeće koje brine o vašim potrebama financiranja. Mi ćemo se pobrinuti za vas tijekom cijelog procesa E-mail nas at:MONIKAKOSCAK2@GMAIL.COM

 2. DOBAR DAN MOJA LJUDI U HRVATSKOJ
  Moja izjava o tome kako sam dobio kredit za kupnju kuće iz stvarne i GENUNINE tvrtke za zajam nazvan JOSE LUIS ZAJAM TVRTKE, ja sam vrlo sretan danas i Bog blagoslivlja JOSE LUIS kreditne tvrtke joseluisloans@gmail.com

  Moje ime je maria, ja sam iz Rijeke u Hrvatskoj. Tražim tvrtku za pravi kredit u posljednjih 5 mjeseci, da kupim kuću. Sve što imam je gomila prevare koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju dana. , uzeli su moj novac bez dajući bilo što za uzvrat, sva moja nada je izgubljena, zbunila sam se i frustrirala, nikada nisam htjela imati ništa s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišla posuditi nešto novca od prijatelja, rekla joj je sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći
  ona pozajmljuje tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita
  potreban mi s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobio
  Kredit od njih, ona me je uputila kako podnijeti zahtjev za kredit, jesam
  baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na E-mail: (joseluisloans@gmail.com), nikada nisam vjerovala, ali sam pokušala i na moje najveće iznenađenje sam dobila kredit u roku od 24 sata, nisam mogla vjerovati,
  Ponovno sam sretna i bogata i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
  tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama diljem mjesta,
  ugoditi JA savjetovati svima vani koji su u potrebi zajam njihove e-pošte
  (joseluisloans@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i
  svoj život će se promijeniti kao moj did.Quickly kontaktirati (joseluisloans @ gmailcom) danas i dobiti svoj zajam od njih, Bog blagoslovi jose luis zajam tvrtka za njihov pravi kredit ponude.
   Pobrinite se da kontaktirate JOSE LUIS KREDITI za vaš kredit jer sam uspješno dobio kredit od ove tvrtke bez stresa., Posjetite njihovu e-poštu. (Joseluisloans@gmail.com)

 3. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close