ZadarZadne-Izdvojeno

Zdenko Zrilić tuži Pupića Bakrača zbog izjave da je “pumpao” dugovanja VOX-a

voxportalVijećnik Akcije Mladih uputio je priopćenje za javnost vezano za svoju prijavu županijskog suca Borisa Babića, nadopunu te prijave, ali i tužbu koju je protiv njega podigao poznati poduzetnik Zdenko Zrilić.

Što se tiče drugog predmeta, u drugoj kuverti odnosno tužbe Zdenka Zrilića za klevetu čovjek se našao uvrjeđen jer sam rekao da je pumpao dugovanja u predstečaju Vox-a, da je Šegon njegov igrač, da se napuhuje kao mjehur od sapunice… i još neke stvari koje nisam uopće rekao nego je on zaključio da sam to mislio, što je vidljivo iz transkripta sjednice vijeća koji je priložen uz tužbu.

Ovdje se ne radi o nikakvim uvredama već iznošenju stavova i onoga što je već prije objavljeno u medijima. Dakle Zdenko Zrilić zasipanjem tužbama pokušava spriječiti moje javno djelovanje kao Gradskog vijećnika tražeći da me se sudi i osudi za verbalni delikt.
Ako već Zdenko Zrilić hoće znati što su uvrede i klevete neka prevrti arhivu Vox-a, Regionala, Z neta pa nek vidi na koje najprizemnije načine se vrijeđalo mene, moju suprugu i obitelj,kolege iz AM i u kojem obimu. Ni u djecu se nisu libili dirati. Kaže Zdenko da nije pumpao dugovanja Vox-a u predstečajnoj. Ako nije pumpanje što je onda taj milijunski dug Vox-a prema njegovim tvrtkama ? Zar je ih je financirao dok su napadali nas, naše žene i djecu ,reketarili naše sugrađane ?
Nadam se da će na ta pitanja odgovoriti na sudu.
Tužba je predana 17.04.2015 godine a prvo ročište zakazano za 27.08.2015 godine, u rekordnom roku. Sudac je Tomislav Bago jedan od članova Sudačkog vijeća koji su donijeli odluku da sudac Boris Babić nije prekršio Kodeks sudačke etike. Ante Rubeša u predmetu u kojem je tužio Marija Pešuta za klevetu čeka 1,5 godinu prvo ročište a ja u predmetu za klevetu Arjane Barabe na Z net portalu 4 godnne . Predmet mi je bio 2 godine u ladici Ive Lovrin također članice Sudačkog vijeća koje je oslobodilo suca Borisa Babića sad više i ne znam gdje je.
Koje li koincidencije, za one koji u koincidenciju vjeruju.
Bilo kako bilo moj odgovor na tužbu i sve ostalo u postpku staviti ću na uvid javnosti.
Suditi će sudac Tomislav Bago ali što je još bitnije suditi će i javnost.





Related Articles

Back to top button