ZADAR SportZadne-Izdvojeno

ZDNews ekskluzivno doznaje: Kandidati za trenera Zadra su Ante Nazor i Aleš Pipan! Tko je po vama bolji izbor? Sudjelujte u anketi!

Nakon sjednice Upravnog odbora KK Zadar koja je održana 28. lipnja s početkom u 19 sati i 30 minuta, Edvin Šimunov, predsjednik kluba novinarima nije htio otkriti o kojoj dvojici kandidata su raspravljli članovi Uprave. Iako se predsjednik svim silama svih ovih dana trudio kako se ne bi doznalo tko su pravi kandidati za klupu Zadra, to mu večeras ipak nije pošlo za rukom. Ponajviše zbog razgovorljivog izvora bliskog klubu  koji je za ZDNews otkrio o čemu se pričalo na sjednici!

Naime, nakon gore spomenute sjednice UO, ZDNews je od izvora bliskog klubu doznao kako su kandidati za trenera Zadra Ante Nazor (o kojemu smo već pisali) i vjerovali ili ne – Aleš Pipan!

– Nećemo previše u detalje, kandidati za trenera Zadra su Ante Nazor i Aleš Pipan koji je još uvijek na čekanju. Obojici trenera još uvijek nismo ništa konkretno odovorili – kazao je za ZDNews izvor blizak klubu.

Bilo kako bilo, dragi čitatelji ZDNewsa, što vi mislite, tko je bolji izbor za trenera Zadra, Ante Nazor ili Aleš Pipan?

[poll id=”3″]





Related Articles

Back to top button