IzdvojenoZadar

Živko Šarić: Reketari me Kalmetina mafija, samo tražim svoje

Živko Šarić je u OFF-u Domagoja Margetića progovorio je o dugotrajnim sudskim postupcima koje vodi kako bi zaštitio svoja imovinska prava. Šarić u razgovoru otkriva zakulisne igre oko njegove imovine. Optužuje i niz visokih političkih dužnosnika u Zadru i Zadarskoj županiji.

Prvi kojega je optužio za organiziranje mafijaške organizacije je Božidar Kalmeta koji, kako Šarić tvrdi, s Livakovićem i ostalima upetljanima u političke igre odlučuje o svim segmentima političkog i javnog života u Zadru.

ZADAR News pisao je o Šarićevom sporu s Gradom Zadrom još 2012. godine

Ovih dana pokušat ćemo od nadležnih tijela u Gradu Zadru, HDZ-u i ostalima potražiti odgovore na bitna pitanja: Kako je moguće da je 2011. godine Grad Zadar izdao građevinsku dozvolu za izgradnju Poliklinike ako je Živko Šarić bio vlasnik čestice na kojoj je kasnije “niknula” Poliklinika.

Pitat ćemo i Božidara Kalmetu, Zdravka Livakovića i ostale koje Šarić tereti za mafijaško udruživanje da iznesu svoju stranu priče.

Za napomenuti je i podatak kako je ZADAR News prvi put pisao o slučaju Živka Šarića i njegovim pravnim sporovima s Gradom Zadrom još 2012. godine.

 





Related Articles

Back to top button