IzdvojenoKulturaZadar

Zoran Jelenković predstavio pjesmu “Zbogom prva ljubavi”

Prve ljubavi svi pamte. Bile one sretne ili nesretne to su događaji, kojih se sjećamo do kraja života. Upravo takva priča, bila je inspiracija poznatom zadarskom glazbeniku, Zoranu Jelenkoviću, za novu pjesmu i video spot ‘Zbogom prva ljubavi.

Zoran godinama njeguje prepoznatljivi stil, zbog kojeg ga publika voli i cijeni, a ni ovoga puta nije razočarao, pa se tako našao u ulozi ‘glavnog krivca’ za tekst, glazbu, aranžman i produkciju.

Velika podrška u stvaranju ove cijele glazbene priče, bili su mu sinovi Šime i Ivan.

‘Pjesma “Zbogom prva ljubavi” ljubavnog je karaktera. Snimana je u mom studiju “Zoccy”, Šime je odsvirao gitare i otpjevao prateći vokal, dok je Ivan svirao bubnjeve i udaraljke. Na pjesmi su također sudjelovali i Darko Kordić na bas gitari, te Krešimir Validžić na saksofonu.’, kazao je Zoran.

Pjesma ima i svoj prateći video spot, kojeg možete pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa,   https://youtu.be/zduxC4iM31E, a za koji je ponovno, kao i u slučaju prethodne pjesme ‘Generacijo’, zaslužan Marko Lokas.

‘Dio spota za pjesmu sniman je u Zadru, u mome rodnom okruženju predjela Arbanasi. Ovom prigodom pozdravljam sve fanove i ljubitelje ovakve vrste glazbe, i nadam se kako će im se svidjeti pjesma.’, Istaknuo je Zoran.

Autor glazbe: Zoran Jelenković
Autor teksta: Zoran Jelenković
Autor aranžmana: Zoran Jelenković
Glazbeni producent: Zoran Jelenković
Tonski snimatelj: Zoran Jelenković
Redatelj spota: Marko Lokas

Foto: Petar Sikirić

Related Articles

Komentari

  1. Jeste li iskusili poteškoće u dobivanju kredita od običnih zajmodavaca i drugih banaka?
    ovo je pogodno za vas !!! možemo vam pomoći poduzeti korake u dobivanju kredita od međunarodnih banaka
    nudimo kredit uz nisku kamatnu stopu, lako i pouzdano, sve što trebate učiniti je podnijeti zahtjev, odobriti kredit i dobiti kredit, to je 100% točno, kontaktirajte nas putem e-pošte (euchariadanielloanfirm@gmail.com) , whatsapp:+12092651836

  2. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close