IzdvojenoKulturaZadar

Zoran Jelenković predstavio pjesmu “Zbogom prva ljubavi”

Prve ljubavi svi pamte. Bile one sretne ili nesretne to su događaji, kojih se sjećamo do kraja života. Upravo takva priča, bila je inspiracija poznatom zadarskom glazbeniku, Zoranu Jelenkoviću, za novu pjesmu i video spot ‘Zbogom prva ljubavi.

Zoran godinama njeguje prepoznatljivi stil, zbog kojeg ga publika voli i cijeni, a ni ovoga puta nije razočarao, pa se tako našao u ulozi ‘glavnog krivca’ za tekst, glazbu, aranžman i produkciju.

Velika podrška u stvaranju ove cijele glazbene priče, bili su mu sinovi Šime i Ivan.

‘Pjesma “Zbogom prva ljubavi” ljubavnog je karaktera. Snimana je u mom studiju “Zoccy”, Šime je odsvirao gitare i otpjevao prateći vokal, dok je Ivan svirao bubnjeve i udaraljke. Na pjesmi su također sudjelovali i Darko Kordić na bas gitari, te Krešimir Validžić na saksofonu.’, kazao je Zoran.

Pjesma ima i svoj prateći video spot, kojeg možete pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa,   https://youtu.be/zduxC4iM31E, a za koji je ponovno, kao i u slučaju prethodne pjesme ‘Generacijo’, zaslužan Marko Lokas.

‘Dio spota za pjesmu sniman je u Zadru, u mome rodnom okruženju predjela Arbanasi. Ovom prigodom pozdravljam sve fanove i ljubitelje ovakve vrste glazbe, i nadam se kako će im se svidjeti pjesma.’, Istaknuo je Zoran.

Autor glazbe: Zoran Jelenković
Autor teksta: Zoran Jelenković
Autor aranžmana: Zoran Jelenković
Glazbeni producent: Zoran Jelenković
Tonski snimatelj: Zoran Jelenković
Redatelj spota: Marko Lokas

Foto: Petar Sikirić





Related Articles

Back to top button