ZadarZadne-Izdvojeno

AFERA PAPILOVA (2. dio) Ured za odnose s javnošću uhvaćen u laži: Tvrtki Arijane Barabe isplatili više od 45 tisuća kuna, ostale podatke odbijaju dostaviti!

Untitled-6Afera Papilova o kojoj je za sada prvi i jedini pisao portal ZDNews.hr, a iz koje je i više nego razvidno kako su gradonačelnik Božidar Kalmeta i sadašnji mu zamjenik, Zvonimir Vrančić, bez bilo potrebe potrošili više od 100.000,00 kuna građana grada Zadra na bespotrebne objave javnih natječaja, ovih dana poprima potpuno drugačije razmjere. Naime, djelatnici Grada Zadra, uhvaćeni su u laži te nam tražene i potpune podatke, a koji se tiču svih građana Zadra, uporno ne dostavljaju.

Uhvaćeni u laži

– Svi podaci koje ste tražili, a vezani su za objave javnih natječaja u 2013. godini dostavljeni su vam – kazala je u telefonskom razgovoru za ZDNews.hr pročelnica za funancije Grada Zadra, Grozdana Perić. Na našu konstataciju kako su nam dostavljeni samo podaci za drugu polovicu 2013., Perić je još jednom ustvrdila kako je njen odjel za financije predao cijelu dokumentaciju Uredu gradonačelnika, odnosno Uredu za odnose s javnošću, kojemu je na čelu Boris Artić, a u kojemu rade. I Marina Mihovilović Pajkin i Ivana Dadić.

Amatersko’muljanje’ neradnika na plaći Grada

Tragom informacija pročelnice Perić, kontaktirali smo Borisa Artića koji nas prvo uvjerava kako je njegov Ured zaprimio samo podatke za drugu polovicu 2013., da bi nakon završetka našeg razgovora još jednom nazvao glavnog urednika portala ZDNews.hr, kazavši mu kako “je cijela dokumentacija, a ne samo podaci za drugi dio 2013. kod Marine Mihovilović Pajkin te kako će isti podaci biti dostavljeni ZDNews.hr-u svakog trena”. To je bilo jučer oko 10 sat, međutim, isti podaci do kraja radnog vremena, iz sve očitijeg razloga, nisu dostavljeni redakciji portala, a Mihovilović Pajkin odbija se javiti na telefon u uredu, kao i na službeni telefon. Boris Artić od danas je na službenom putovanju, a do Ivane Dadić nemoguće je doći.

46 tisuća kuna Znetu: Mihovilović Pajkin dostavila informacije jedino o Znet portalu

Iako su iz Ureda gradonačelnika jučer tvrdili kao će nam do kraja radnog vremena poslati sve podatke, to se, kao što vidimo, nije dogodilo. Iz nekog razloga Mihovilović Pajkin ZDNews.hr-u dostavila je jutros jedino podatke o tome koliko je Grad Zadar uplatio na račun portal Znet. Prema dostupnim podacima, portalu Arijane Barabe u 2013. uplaćeno je 46.875,00 kn.

Ostale podatke još uvijek čekamo…





Related Articles

Back to top button